new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sweatshirts og sweatjakker til kvinder fra Esprit

Sweatshirts og sweatjakker er sporty og bekvemme – men med deres smukke, feminine snit er det en skam kun at bruge dem på løbeturen eller i fitnesscenteret. En blød sweater i jersey, en afslappet zipp-hoodie eller en taljeret sweatjakke i bomuld – sweatshirts og sweatjakker til kvinder skal vises frem. Med de uendeligt mange forskellige styles i moderne farver finder du altid det rigtige til enhver lejlighed, hvad enten det er til fritidsbrug, til shopping, en dag i det fri eller endda casual på jobbet. Der er så mange muligheder for at være afslappet i hverdagen – og derfor kan vi aldrig have sweatshirts og sweatjakker nok.

Let og afslappet eller taljeret og sporty – men altid bekvem

I har længe planlagt en vandretur i Sverige hen over en weekend – og nu er det endelig en realitet. Vejrudsigten lover klart, solrigt vejr, og fredag aften har du pakket og står fuldstændig klar på fortovet foran din lejlighed i en let jakke i fleece og jeans. Din bedste veninde henter dig, afslappet i cargobukser og en blød oversized sweater. I tager jeres store oppakning på ryggen og begiver jer af sted hen til en ven, som skal med på turen. I overnatter begge hos jeres ven, som bor i nærheden af banegården. Før solopgang er I klar til at tage af sted med fuldt pakkede rygsække og i strålende humør. Først kører I et par timer med tog. I forvaskede jeans og en sweat-hoodie med print læner du dig tilbage i sædet, strækker benene og tænker på, hvordan weekenden mon bliver. I Helsingborg stiger I om i en bus, der skal køre jer længere op til den landsby, hvor I vil starte vandreturen. Bussen kører stille og roligt ad de smalle veje, indtil I endelig når jeres mål og stiger af i den lille landsby. I er blevet sultne og henter brød og ost i den lille butik i landsbyen og vandrer så et par kilometer op ad en smuk skovsti. Det er blevet varmere, og i en lille lysning pakker I jeres primus ud og laver frisk kaffe og nyder jeres enkle måltid i det fri.

Sweatshirts og sweatjakker til enhver lejlighed, men først og fremmest til at have det godt i

I vandrer af sted igennem skoven, der bliver mere sparsom, jo længere I kommer op. I går forbi mærkelige klippeformationer og ser her og der køer og får, der græsser. Undervejs holder I en lille pause ved en kilde med herligt koldt og klart vand. Uden at tøve længe trækker din veninde sweatshirten i bomuld op over hovedet og vasker armene og nakken i det iskolde kildevand. Så går I videre op ad stien. Det er allerede mørkt, da I endelig når frem til det vandrerhjem, hvor I skal overnatte. I har bestilt en hytte på forhånd og kommer lige i rette tid: Caféen på vandrerhjemmet har åben og serverer varm mad. Men I tager jer først tid til at blive vasket og klæde om. Forfrisket, i leggings og en striktrøje, går du ud på verandaen foran vandrerhjemmet, hvor din veninde allerede venter, i sweatpants og en varm zipp-hoodie. Et øjeblik efter kommer jeres ven også ud på verandaen, nyvasket og sulten. I nyder et herligt aftensmåltid med varm suppe og friskbagte boller. Det er blevet sent og mærkbart køligere. Men først da det er helt mørkt, og der er en million blinkende stjerner på himlen, går I tilbage til hytten og kryber glade og tilfredse i seng.

Næste morgen bliver I vækket af solen, der skinner ind ad vinduet. Udenfor kan I høre personalet snakke og le. De er ude for at tage imod nye, friske varer og få en sludder med chaufføren. Det er en strålende smuk dag – du springer ud af sengen, tager hurtigt en top på og derover en sweatjakke i fin jersey og går ned i caféen. Lidt efter kommer din forsovede veninde i leggings og en sweatshirt med hætte. Morgenbuffeten står klar med friskbagt brød, ost, honning og kaffe, da jeres ven også dukker op. Efter en solid morgenmad starter I dagens vandring. Mange gange bliver I stående for at nyde den vidunderlige udsigt og klare blå himmel. Nogle steder er stien meget smal, og I skal gå meget forsigtigt – så bliver stien igen bredere, og det bliver nemmere at gå rask til. Sent om eftermiddagen når I den lille landsby, netop som jeres bus kommer kørende. Træt og glad sætter du dig til rette i sædet og tænker tilbage på weekenden, mens bussens bevægelser langsomt luller dig i søvn.

Vis mere...
Vis mindre...