new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jakker til drenge fra Esprit

Frakker og jakker til drenge skal kunne klare al slags vejr og passe til stilbevidste drenges smag. En farveglad dufflecoat er med, når de er på opdagelse, en afslappet jeansjakke klarer alle eventyr, og en vandafvisende dunparka med hætte modstår vind og vejr. Til specielle anledninger fås specielle jakker: En elegant jakke i blazer-stil eller en cool jakke i læder-look sørger for afveksling og det helt rigtige look. Med jakker fra Esprit er vores drenge godt klædt på til enhver lejlighed.

Sporty jakker til eventyrlystne drenge

Din søn glæder sig: Nu på lørdag har du og to andre mødre planlagt en tur i dyrehaven sammen med jeres fem små dyreelskere. Sidste forår var du i dyrehaven med din lille søn for første gang. Han var begejstret for de små dyreunger. Men han havde alligevel stor respekt for nogle af de store hjorte. Da en af dem kom helt hen til ham og snusede til de store lommer i hans parka i bomuld, holdt han tappert stand. Men da de kvikke geder på det store græsareal omringede ham og endda trak i hans jakke for at finde lækkerier, måtte du tage ham op på armen. Alligevel gjorde gederne tilsyneladende større indtryk end de store hjorte og krondyr. I flere dage efter turen snakkede han om, hvor sjove de var.

Børnejakker til alle situationer

Nu fem måneder senere er du spændt på, hvor store de dengang nyfødte unger er blevet. Vejret er ganske vist ikke særlig godt, men det kan ikke tage forventningens glæde fra din søn, der allerede venter i sin vandafvisende dunjakke med hætte. På turen til dyreparken fortæller han de andre børn, alle godt beskyttet mod vejrliget i deres smarte børnejakker, hvad man skal huske på, når man fodrer og klapper dyrene – og at der ikke er grund til at være bange for dem. Ved indgangen finder børnene deres poser med gulerødder og æbler frem, og så går det løs. Din søn kender det jo allerede og løber i forvejen sammen med de andre børn. Lidt efter når I hen til indhegningen med vildsvinene. Som I har snakket om, tager din søn foderet op af jakkelommen og kaster det ind til vildsvinene. Børnene går roligt videre og løber ikke mere for ikke at forskrække dyrene. I går forbi et sted med en flok dådyr og sikaer og kommer så til et område med træer, der er beboet af flagermus. Børnene vover sig forsigtigt nærmere. En af pigerne trækker for en sikkerheds skyld hætten med pelskant på sin parka-jakke op over hovedet, de andre fniser lidt. Da et par flagermus farer forbi deres hoveder, bliver børnene tydeligvis lidt forskrækkede, men de er samtidigt også fascinerede af de adrætte natdyr, som de kun kender fra uhyggelige historier i børnebøgerne. Da I går videre, begynder det at regne let. I sørger for, at alle knapper deres varme vatterede jakker, parkaer og anorakker og tager hætterne op over hovedet. Men børnene er så begejstrede over at se de forskellige dyr, at vejret overhovedet ikke påvirker stemningen. Først da I kommer ind på området med de nysgerrige små geder, bliver din søn en smule tilbageholdende. Men da han ser, hvordan hans venner frejdigt går hen til gederne og fodrer og klapper dem, tager han mod til sig og går også derhen. Du smiler og ved det allerede: I de næste par dage vil din modige lille dyreven igen kun snakke om gederne.

Vis mere...
Vis mindre...