new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jeans og bukser til drenge fra Esprit

Jeans og bukser til drenge skal kunne tåle en del: Tumlen, klatring, leg – og samtidigt se afslappede og cool ud. Farveglade fløjlsbukser, jeans i moderne vintage-look eller afslappede cargobukser med praktiske lommer – moderne snit og et stort udvalg af smarte farver sørger for afveksling i klædeskabet. Vores drenges eventyrlyst kræver god bevægelsesfrihed og førsteklasses materialer. Jeans med stor stretchandel eller bukser i bomuldsfløjl er både bekvemme og robuste og holder længe, så jeans og bukser fra Esprit klarer nemt alle eventyr, som vores aktive drenge begiver sig ud på.

Altid i aktion: Jeans og bukser til drenge

I det sidste år har din søn taget nogle store spring: Han er ikke kun vokset utroligt hurtigt, men er også blevet meget mere selvstændig – og meget mere aktiv. Så denne indbydelse er helt rigtig: Forældrene til to drenge, som din søn tit leger med, har inviteret dig og din søn til en lille grillfest med lejrbål i deres have på lørdag. Du ringer straks til moderen for at takke for indbydelsen og forhøre dig om, hvordan du kan hjælpe, og hvad du kan tage med. Der kommer to andre familier, som du kender godt og med hvis børn din søn også tit leger.

Jeans og bukser til drenge – klar til alle eventyr

Din søn i sine yndlingsfløjlsbukser og en zipp-hoodie, glæder sig enormt, da I om lørdagen sent på eftermiddagen tager af sted til festen. Til senere har du for en sikkerheds skyld også taget en parka med til ham. Da I ankommer til familiens hus, kommer de to sønner stormende ud for at hilse på jer. Den mindste i cargobukser, hvis store lommer er fyldt med forskelligt værktøj, tager straks din søn i hånden og løber af sted med ham ud i haven. Du hjælper værtinden med maden og stiller din medbragte salat ud på buffetbordet. Drengene er allerede i fuld gang med at grave en fordybning til lejrbålet. Derefter samler de sten sammen til at sikre bålpladsen. Stolt viser drengene, hvor mange sten der kan være i lommerne på deres bukser. En af drengene stikker endda en stor sten ned i linningen på sine stretch jeans. Derefter leder de efter træ, og du må fortælle de små gavtyve, at det ikke giver mening at knække grene af buske og hække, da det kun er gammelt, tørt træ, der brænder godt. Så hjælper du drengene med at lave bålet. Først lægger I papir, tørre blade og små kviste på bålpladsen, og derefter stabler I større grene og pinde op. Den ældste dreng tager næsten ærbødigt den lighter op af lommen på sine bomuldsbukser, som hans forældre har overladt ham, og tænder sammen med sin far det professionelt lavede lejrbål. Med åben mund og lidt nervøse grin betragter børnene flammerne, der til at begynde med er ganske små, men så pludselig slår op i luften og danner et imponerende lejrbål. Fra da af er drengene i gang hele aftenen. De bager snobrød, rister pølser og holder ilden i gang. Du nyder den afslappede stemning ved lejrbålet og den gode snak med de andre forældre. Før aftenen slutter, aftvinger drengene værterne et løfte: Der kommer snart flere aftener ved lejrbålet.

Vis mere...
Vis mindre...