new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Trøjer og strikjakker til drenge fra Esprit

Trøjer og strikjakker til drenge er meget mere end bare basics i klædeskabet. Udvalget skal være virkelig stort for at afspejle vores aktive drenges mange interesser og aktiviteter: En stribet trøje i glade farver til leg, en sporty sweatshirt med print til turen sammen med vennerne, og en sweatshirt med et sjovt slogan i skolen sørger for, at vores drenge ikke bare modemæssigt kan boltre sig efter lyst og humør. En afslappet zipp-hoodie giver optimal bevægelsesfrihed, når der tumles rundt udenfor, og en varm strikjakke giver god beskyttelse, når det er koldt. Uanset hvad der skal ske: Trøjer og strikjakker fra Esprit giver vores drenge den mangfoldighed, som de har brug for.

Klar til alle eventyr: Børnetrøjer

En lørdag eftermiddag helt for dig selv. Du har lige afleveret din søn, i en blød bomuldstrøje i groft strik og fløjlsbukser, hos en af hans venner. Hvilken ro i huset! Du har planlagt at bruge tiden til at sætte billederne fra sidste år ind i fotoalbummet. Med en limstift, en æske fyldt med billeder og en kop te gør du dig det bekvemt i sofaen. Du er overrasket over, hvor mange billeder det allerede igen er blevet til. Hvordan skal du få styr på dem? De første billeder i æsken viser din søn, i en smart trøje med V-udskæring, som er i gang med at puste serpentiner ud. Det er helt klart fra sidste nytårsaften. Du mindes, hvordan den lille insisterede på at blive oppe til midnat, men så alligevel faldt i søvn på sofaen og ikke engang blev vækket af nytårsfyrværkeriet. Smilende sætter du billedet ind i albummet. Så kommer der nogle billeder, hvor din søn i sine jeans kravler rundt i haven på jagt efter påskeæg. Da det var ret køligt, har han en varm strikjakke i merinould med fletmønster på over sin rullekravetrøje, mens han med strålende øjne holder et påskeæg frem mod kameraet. De næste billeder stammer fra jeres ferie på Fanø, hvor I havde lejet et dejligt lille hus. Det første billede viser din søn, der står på færgen, med hætten på sin zipp-hoodie trukket op over hovedet, og kigger på de mange måger. Så kommer der billeder, hvor han i en sweatshirt med dyreprint står imellem en stor flok hvide får og vinker ind i kameraet. Der er også nogle hvor han i en kulørt jacquard-trøje og med buksebenene smøget op løber rundt på stranden – og begejstret griner over hele hovedet.

Trøjer til drenge – smarte og sporty

De sidste billeder stammer fra et besøg hos hans bedsteforældre, som havde taget ham med i efterårsskoven for at samle svampe. På billederne ser han fuldstændig koncentreret ud, sådan som han iført en kulørt strikjakke i bomuld går igennem skoven med en kurv på armen bag ved sin bedstefar. Da du har sat de sidste billeder ind, lukker du tilfreds fotoalbummet og glæder dig over de mange dejlige minder. Med et blik på uret konstaterer du, at det er ved at være tid at få din lille vildbasse hjem igen. Det er skønt med et par timers fred og ro en gang imellem, men oplevelserne sammen med din lille hvirvelvind er endnu skønnere.

Vis mere...
Vis mindre...