new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Badebukser til drenge fra Esprit

Piger og drenge nyder den varme årstid i fulde drag. Og når der skal svømmes og leges i vandet, skal der frække badeshorts eller kulørte badebukser til. I haven, på stranden, i svømmebadet eller på legepladsen – sporty badeshorts og badebukser til drenge fra Esprit klarer nemt alle eventyr takket være den fremragende kvalitet og forarbejdning.

Nyd sommeren med smarte badeshorts

I morgen flyver du og din mand og søn til Fuerteventura. Sammen med jeres femårige søn køber du de sidste ting, der mangler for at gøre opholdet på stranden helt perfekt: et kulørt stribet strandtæppe, en luftmadras og selvfølgelig en masse solcreme. Din søn kigger forundret på det store udvalg af solcreme og de mange forskellige pakker og flasker. Smilende lader du ham vælge børnesolcremen. Og så skal I finde et par badeshorts til ham. Han tænker længe over det: Skal badeshortsene være med sjovt print eller ensfarvede? Skal det være boxer badebukser eller bermudashorts? Til sidst beslutter han sig for et par kulørte badeshorts i sine yndlingsfarver. Hjemme igen overrasker din mand jer med en lækker frokost. I sidder hyggeligt sammen i køkkenet og snakker om ferieturen. Da din mand smilende siger, at vandet skulle blive 24 grader varmt i weekenden, er jeres søn fyr og flamme ved tanken om årets første havbad. Efter frokosten rydder du og din mand af bordet og snakker. Lidt efter står jeres søn i døråbningen og fremviser stolt de nye badeshorts med det kulørte mønster, som han skal have på i de næste dage, når han hopper i bølgerne. Bagefter trækker han dig forventningsfuldt med ind på sit værelse. På sengen ligger en kæmpestor stabel tøj – det er alt det, som han gerne vil have med på ferien. Efter lidt snak og gode råd fra dig hjælper I hinanden med at pakke hans kuffert. Når bare badetingene er pakket ned!

Kulørt bademode til de mindste: Med print, mønstret eller ensfarvet?

Næste morgen skal I så af sted. Efter et solidt morgenmåltid henter din svigermor jer for at køre jer til lufthavnen. På turen til lufthavnen bliver hun hurtigt smittet af den udbredte feriestemning, og hun har mest lyst til at tage med. Flyveturen går hurtigt, næsten for hurtigt efter din søns mening. Han kigger fuld af forundring på skyerne, der glider forbi, og husene og bilerne, der bliver mindre og mindre. Efter at I er ankommet og har checket ind på hotellet og spist aftensmad, går I alle tre en tur til stranden. Selvom solen er ved at gå ned, er det stadig behageligt varmt. Jeres søn tager selvfølgelig sine badeshorts på – for i det mindste forsigtigt at prøve med fødderne, om vandet er så varmt, som far har sagt, at det vil være. Næste dag er der så endelig en rigtig badetur på programmet: Med mor og far i hånden og i sine nye badebukser kaster jeres søn sig ud i de turkisgrønne bølger. I den næste tid er I på stranden hver eneste dag – og jeres søn finder hurtigt sammen med andre børn, der deler hans begejstring for det våde element. Sammen springer de ud i de hvide skumtoppe iført badeshorts med frækt print eller ensfarvede badebukser. Den sidste aften på ferien går I endnu en gang ned til stranden for at samle muslingeskaller til minde om turen. Jeres søn er selvfølgelig lidt ked af at skulle forlade solen og stranden og især bølgerne. Men han glæder sig også allerede til at komme hjem og til at se sin bedstemor og også til flyveturen – og fra flyet vinker han en sidste gang farvel til havet.

Vis mere...
Vis mindre...