new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

T-shirts og skjorter til drenge fra Esprit

T-shirts og skjorter er uundværlige basics i aktive drenges klædeskab. Udvalget er enormt og afspejler vores drenges alsidige interesser og aktiviteter: En sjov stribet T-shirt til sportsaktiviteter, en afslappet denim skjorte til turen sammen med vennerne eller en shirt med et frækt slogan i skolen sørger for, at vores drenge ikke bare modemæssigt kan boltre sig efter lyst og humør. Med førsteklasses materialer og et stort udvalg af farver og print giver T-shirts og skjorter til drenge fra Esprit altid afveksling og sjov i garderoben – og i hverdagen.

En eventyrlig skattejagt

Da du fredag eftermiddag henter din søn i skolen, kan du se på lang afstand, at han har noget at fortælle. I sin jersey-shirt med sjovt print kommer han løbende hen imod dig sammen med sin bedste ven, der har en ternet skjorte i glade farver på: I morgen skal de på skattejagt! Han er så spændt, men han prøver så at forklare dig det: Han er blevet inviteret til skattejagt i morgen. Hans bedste ven får besøg af sine tvillingefætre i weekenden, og hans forældre har derfor sammensat et program til dem med masser af aktiviteter udendørs i den friske luft. Det siger sig selv, at din søn som hans bedste ven skal være med. Han er allerede så spændt, at han ikke snakker om andet resten af dagen. Mon de finder skatten? Og hvad mon skatten er? Mon der er farlige fælder og falske spor? Om aftenen, da du endelig har fået ham lagt i seng i en bekvem T-shirt, ringer du til vennens forældre for at sige, at du synes, det er en rigtig god idé med skattejagten og for at spørge, om der er noget, du kan hjælpe med. Men alt er allerede planlagt og klart. Faderen har allerede lagt et spor og hemmelighedsfulde tegn af savsmuld ud, som de små sporhunde skal følge. Til sidste venter der en lille skat på sporhundene – og også en lækker picknick til at styrke sig på.

Altid i gang: T-shirts og skjorter til drenge

Næste morgen kan din søn næsten ikke vente med at komme hen til det aftalte mødested på parkeringspladsen i skoven. I cargobukser og en afslappet hoodie-shirt trækker han dig efter sig. På parkeringspladsen hilser drengene spændte og højrøstede på hinanden. Din søns bedste ven trækker stolt en rigtig lille detektivlup op af lommen på sin ternede skjorte. Nu får alle en opgave: Tvillingerne, som i dag er nemme at skelne fra hinanden, da den ene har en kulørt stribet T-shirt på, mens den anden er i en ensfarvet henley-shirt, får udleveret skattekortet, hvorpå der er markeret forskellige vigtige punkter. Din søn får ansvaret for kompasset, og hans vens far forklarer, hvordan det bruges. Efter disse forberedelser går børnene på jagt efter den første post, som de også hurtigt finder og højlydt diskuterer: En lys pil af savsmuld på den mørke skovbund viser tydeligt, hvor de skal hen. Mens børnene følger sporet, kan man længe høre deres råb og glædesskrig, når de finder den næste post. En ting er sikker: Denne skattejagt er det helt rigtige for de små eventyrere.

Vis mere...
Vis mindre...