new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Undertøj og nattøj til drenge fra Esprit

Undertøj til drenge skal først og fremmest være bekvemt og rart at have på under alle deres mange aktiviteter hver eneste dag. Førsteklasses materialer og sporty snit giver vores drenge masser af bevægelsesfrihed og sikrer, at det er behageligt at have på, hvad enten det er en top i bomuld med sjovt print eller kulørte shorts i bomuld med stretch. Vores drenge skal kunne lide deres undertøj og nattøj, og moderne print og behagelige materialer sørger for, at de gerne tager deres bløde pyjamas i bomuldsflonel på om aftenen og om morgenen glade hopper i deres kulørte shorts og undertrøjer.

Både dag og nat: undertøj og nattøj til drenge

I dag bliver du vækket tidligere end normalt: Endnu før vækkeuret ringer, springer dine to sønner i deres bløde jersey-pyjamasser under stort postyr op til dig i sengen. Men de to har slet ikke tid til at putte, som de plejer om morgenen, for i dag skal de gøre klar til at sove i telt for første gang. Dine små krudtugler har været spændte og glædet sig i dagevis, da de kun kender lejrlivet fra historierne i bøgerne. Dine drenge ville allerhelst slå teltet op inde i skoven, men du synes, at de først skal vænne sig til at sove udendørs og har overbevist dem om, at det første gang er lige så spændende at slå teltet op i jeres egen have. Du har dog måttet love, at der ikke bliver noget snyd, og at alle lader som om, de sover ude i skoven. Men først skal drengene vaskes og have tøj på. Til den lille har du i dag lagt en tank-top med sjovt print og matchende shorts i bomuld med stretch frem, mens den store selv har taget ternede shorts og en top i bomuld på. Derover robuste jeans og en sweatshirt, og så er de klar. Mens I spiser morgenmad, snakker I om, hvad I skal have med i teltet: liggeunderlag, soveposer, lommelygte, lommekniv, tandbørster og tandpasta – der må jo ikke snydes! Så laver I provianten klar og pakker den ind. Du er ved at lægge alt ned i jeres rygsække, da du kommer i tanker om, at du har glemt at pakke nattøj ned. Da det er koldt om natten, finder du en blød pyjamas i bomuldsflonel til den lille og varme sweatbukser og yndlings-hoodien til den store.

Undertøj og nattøj til drenge: klar til alle oplevelser

Således udstyret går I ud i haven for at finde en god plads til teltet. Dine drenge vælger en fin plads med læ bag ved hyldetræet, fordi teltet her næsten ikke kan ses fra huset, og det er let at forestille sig, at man er ude i skoven. Det tager længere tid at slå teltet op, end du havde regnet med, men til sidst lykkes det. Dine drenge tilbringer hele dagen udenfor ved deres nye lejr og forbereder sig på livet i vildnisset. Med stor fantasi samler de pinde til bålet og holder udkig efter vilde dyr. Om aftenen laver I sammen et lille lejrbål, så der bliver rigtig vildnis- og eventyrstemning. Efter at have spist snobrødet og hørt mange eventyrlige historier ved lejrbålet, begynder dine små at blive trætte. Da I har slukket bålet, tager de deres bløde nattøj på og putter sig ned i deres soveposer – klar til den første eventyrlige nat i vildnisset.

Vis mere...
Vis mindre...