new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jakker til piger fra Esprit

Piger i alle aldre ved præcist, hvad de vil have – det gælder for jakker til piger som for alt andet. Pigejakker skal selvfølgelig se godt ud i moderne snit og trendy farver. Men de skal også være rare at have på, være bekvemme og kunne klare alt det, som aktive piger har gang i i løbet af dagen. Til skolen, legepladsen eller byturen, en chic jakke i uldmiks, en robust anorak eller en sporty blouson i bomuld: Moderne pigejakker giver piger den frihed, de har brug for – samtidigt med at de ser fantastiske ud.

Chic eller sporty, let eller varmt vatteret – den rigtige jakke til enhver lejlighed

Det er sommer – og din datter skal allerede til at gå i anden klasse. Det er slet ikke til at forstå, hvor hurtigt det første skoleår er gået. Du kigger næsten lidt vemodigt efter hende, da hun den første dag efter sommerferien glad tager af sted til skole i en jerseynederdel, sandaler og en sød cowboyjakke. Da hele familien om aftenen er samlet ved middagsbordet, fortæller hun glad om det nye klasseværelse, lærerne og om, hvad klassekammeraterne har lavet i sommerferien. Mens hun øser sin anden portion spaghetti med tomatsovs op på tallerkenen, fortæller hun, at der er kommet en ny pige i klassen. Da hun nævner pigens efternavn, studser din mand – hans nye kvindelige kollega hedder nøjagtigt det samme. Det er kun et par dage siden, at I mødte den sympatiske kvinde under en indkøbstur.

Det bliver snart sensommer, og de gyldne farver tager over. En søndag eftermiddag går du en tur i parken sammen med hele familien for at nyde det gode vejr endnu en gang. Køre på cykel, spille bold og slappe af på et tæppe i parken med en stor is – det er en skam, at det snart er efterår. Det er sidst på eftermiddagen, og din datter er ved at tage sin farvede parka på, da I hører en, der råber. En ung kvinde og en lille pige i en let jakke i læder-look kommer smilende hen imod jer. Det er din mands nye kollega og din datters nye klassekammerat. I hilser på hinanden, og snakken går straks livligt og ubesværet. Da det er ved at blive mørkt, inviterer du de to til aftensmad hjemme hos jer, så I kan fortsætte den hyggelige snak. Det bliver en dejlig aften. I sidder længe ved middagsbordet, ler og snakker om alt muligt, mens de to piger fjoller rundt og snart går ind på din datters værelse.

Jakker til piger klarer ethvert eventyr

Tiden indtil jul flyver af sted – I er hurtigt blevet gode venner med den lille familie. Om morgenen, når din datter i varme snørestøvler og en vatteret parka siger farvel foran skolen, kommer hendes nye bedste veninde løbende hen til hende, varmt pakket ind i en farvet, vandafvisende vinterjakkke og med strikket halstørklæde og hue. Din datter vinker hurtigt til dig, og så stormer de to piger af sted. Kort efter jul har klassen projektuge, hvor børnene skal lave figurer i læder og keramik. Din datter kommer stolt hjem og tager allerede i døren sin strikhue og den forede dufflecoat af for at vise dig de flotte elefanter, hun har lavet. Hun fortæller, at hendes bedste veninde har lavet nogle flotte næsehorn. De to har fortjent en belønning: Du tager dem med i biografen. Efter filmen mødes I med moderen til en stor pizza på jeres yndlingspizzeria – en rigtig pigeeftermiddag.

Det bliver forår, og din datters klasse skal på en todages oplevelsestur i en skov. De skal overnatte på en lejrskole midt ude i skoven. For første gang alene af sted – for din datter er det en selvfølge, at hun skal dele et tresengsværelse med sin bedste veninde og en anden klassekammerat. Udflugten er også en stor ting for dig. Aftenen inden gennemgår I endnu en gang pakkelisten, lægger også gummistøvler og en let regnjakke ned i tasken, og så er alt klart. Da du næste morgen en halv time for tidligt hjælper din datter i sin jakke i bomuld, fordi hun vil af sted til bussen, kigger du ud ad vinduet – og så må du le. Udenfor står din datters veninde allerede i en tofarvet vindjakke med hætte og trækker utålmodigt i sin søvnigt udseende mor. Du omfavner din datter og giver hende et stort knus, og så tager I alle af sted hen til bussen.

Vis mere...
Vis mindre...