new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jeans og bukser til piger fra Esprit

Jeans og bukser til piger skal først og fremmest være bekvemme og behagelige at have på – så din datter er godt rustet til alle de spændende aktiviteter i løbet af dagen. Moderne vaskninger og snit, et stort udvalg af flotte trendfarver og smarte detaljer som justerbar linning og stretchmateriale, der giver mere bevægelsesfrihed, sørger for, at vores piger føler sig godt tilpas i deres bukser. Casual stretch-jeans, afslappede børnebukser i fløjl eller smarte cargobukser i bomuld – pigebukser fra Esprit er perfekte til de unge eventyrere.

Klar til alle eventyr i smarte pigejeans og pigebukser

I morgen tager I til Vesterhavet på en uges ferie med jeres femårige datter. I glæder jer alle til ferien – men især for jeres datter er turen en helt speciel oplevelse. Du henter hende tidligt i børnehaven, og iført en hvid jersey-shirt og fløjlsbukser i smalt snit viser hun dig straks de nye tegninger, som hun har lavet – de fleste med det samme motiv: Blå bølger, der slår ind mod en hvid strand, med masser af måger i luften over vandet – mor og far er selvfølgelig også med på tegningen. Iført en grå cardigan og blå stretch jeans hjælper hun derhjemme med at lave frokost. Mens du skærer tomater, rører hun rundt i salaten med en stor ske. Efter at hun har fortalt om alt, hvad der er sket i løbet af dagen, snakker I om den kommende ferie. Hun vil høre alt om feriestedet: Hvor stort er Vesterhavet, og får hun sit eget værelse i sommerhuset? Er der andre børn, som hun kan lege med? Og hun har stadig flere spørgsmål, mens I spiser – hun er så optaget af det, at hun næsten glemmer at spise maden på tallerkenen. Senere på eftermiddagen kommer naboens datter over for at lege. Mens pigerne tumler i haven i robuste jeans, begynder du at finde de ting frem, som skal pakkes til ferien. Din datter har for længst meddelt, at hun selv vil vælge det tøj, som hun vil have med. Med et smil tager du hendes lille kuffert frem og lægger den åben på sengen. Da hendes veninde er blevet hentet, begynder I sammen at pakke.

Børnebukser og børnejeans i afslappet casual-stil

Du er overrasket over, hvor omhyggeligt hun pakker sin kuffert: Ud over T-shirts, bluser og jeans vil hun absolut have sine elskede grå fløjlsbukser og de bekvemme jeggings med. Hun husker endda på tandbørste, malebog og selvfølgelig sin mørkebrune bamse. Næste morgen tager I af sted. Endnu før du er stået op, har din datter taget sine jeans med læg i linningen og sin grønne strikjakke på og sidder i køkkenet oven på sin pakkede kuffert og venter på, at I skal af sted. Da du så har pakket mad og drikkevarer til turen og lagt det i bilen, kan I endelig komme af sted. På turen over til Vesterhavet er der masser at se for din datter – græssende køer, bølgende kornmarker og kæmpestore vindmøller, der rager op mod himlen. Da I er ankommet til det rødmalede sommerhus, kan din datter næsten ikke vente med at komme ned til stranden. Men først skal der købes ind. Sammen tager du og din datter, iført lilla satinbukser og en lys T-shirt med sødt print, ind til den nærmeste by for at købe ind, og hun hjælper ivrigt med at vælge de forskellige madvarer. Sidst på dagen tager I alle tre til stranden. Iført cargobukser i bomuld og en hættetrøje, med mor og far i hånden og med den friske havluft i ansigtet, jubler jeres datter over at se stranden og havet – og over, at alt ser nøjagtigt ud som på hendes egne tegninger.

Vis mere...
Vis mindre...