new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Kjoler og nederdele til piger fra Esprit

Vores piger er nøjagtig ligesom os: De er glade for tøj og kan lide at klæde sig på, men de er mindst lige så glade for at røre sig og være ude på sjove eventyr. Kjoler og nederdele til piger skal derfor være smarte og søde, men de må under ingen omstændigheder begrænse vores raske pigers bevægelsesfrihed. Pigekjoler og pigenederdele fra Esprit slår nemt bro mellem smukt og praktisk, fint og robust. En cowboykjole eller en fløjlsnederdel er ikke bare supersmarte, men kan også holde til alle slags eventyr. Så pigerne kan gøre lige, hvad de har lyst til – lege fin prinsesse i en blank fløjlskjole eller være en eventyrlysten opdagelsesrejsende i en strikkjole i bomuld.

Klar til alle eventyr: Pigekjoler og pigenederdele

I flere uger har der været ét stort emne i familien: Din datter fylder otte år. Denne særlige dag skal selvfølgelig fejres på en særlig måde. Sidste års fødselsdagsfest har lært dig, at jeres stue ikke er stor nok til at klare bevægelsestrangen og eventyrlysten hos ti 7-årige piger og drenge, og derfor har du besluttet, at fødselsdagsfesten i år skal foregå uden for hjemmets fire vægge. Fra en af de andre mødre har du hørt, at der er mulighed for at holde børnefødselsdag med forskellige temaer på et museum. Du beslutter dig for en krimi-fødselsdag, fordi det er et tema, som alle synes er spændende. Det bliver aftalt, at alle skal mødes i foyeren på museet, og de andre forældre organiserer samkørsel og lover, at alle børnene er der til tiden. Alt, hvad du skal forberede hjemmefra, er de snacks og drikkevarer, som I skal have i pausen. Og, hvad der selvfølgelig er meget vigtigere, det rigtige outfit til din store fødselsdagspige.

Kjoler og nederdele til piger – altid i aktion

Allerede dagen før festen vil din datter have, at I finder det rigtige outfit. Det er svært at beslutte sig: Den bløde fløjlskjole med den søde drengekrave? Eller den søde kjole med prikker og de mange flæser? Eller måske hellere cowboykjolen med de påsyede blomster? Din datter vil allerhelst have alle kjolerne på, men til sidst beslutter hun sig: Hun vil have nederdelen i bomuld med print på. Dertil stribede strømpebukser, en shirt i bomuld og en cardigan. Om aftenen er din datter så spændt, at hun næsten ikke kan falde i søvn. Næste morgen hopper hun tidligere end normalt op i din seng, så du kan ønske hende til lykke med fødselsdagen. Efter en lækker morgenmad pakker I muffins og andre lækkerier ned. Lige før I skal af sted, løber din datter pludselig ind på sit værelse – og lidt efter kommer hun tilbage i sin elskede fløjlskjole. Men så er I klar til at tage af sted til en spændende og sjov fødselsdagsfest på museet. Lidt efter lidt kommer forældrene med de andre børn, så foyeren hurtigt omdannes til en legeplads. Til sidst tager den venlige museumsguide børnene med på jagt efter spor i hele museet. Børnene er begejstrede og går op i legen med liv og sjæl. Du er helt rørt over at se, hvordan de små bevæbnet med lup leder efter spor og indicier i alle kroge. Ti piger, som i deres kjoler og nederdele fuldstændigt koncentrerede leger detektiver. Du er glad og lettet over, at din datters fødselsdagsfest er en stor succes – og over, at din stue denne gang blev skånet.

Vis mere...
Vis mindre...