new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Trøjer til piger fra Esprit

Hvem siger, at trøjer til piger kun kan være lyserøde eller lilla og med glimmerprint eller sløjfer? Selv om de fleste piger godt kan lide lidt glimmer og de typiske pigefarver, fås pigetrøjer i dag i alle styles, der går fra sporty til sød, fra afslappet til chic – det vigtigste er, at vores aktive piger føler sig godt tilpas i dem, og at deres opdagelsestrang ikke begrænses. Bekvemme sweatshirts i blød jersey, farvede hættetrøjer med moderne print eller søde trøjer med V-udskæring og cardigans i fint strik – uanset hvad dagen bringer, findes der en masse fantastiske pigetrøjer, der kan gøre den endnu mere farverig og munter.

Moderne trøjer til piger: print eller mønster, sød eller sporty og enkel

Efter at din datter er begyndt i første klasse, følges hun hver morgen med sin første rigtige skoleveninde til skole. Veninden bor kun et par gader længere henne, og du bliver altid rørt, når du kigger efter de to fra vinduet i stuen. Helt fordybet i snak går de hen ad gaden, din datter i en sweatshirt i bomuld med sødt print og veninden i en kulørt rullekravetrøje i fint strik, der matcher hendes lyserøde skoletaske perfekt. De peger og ler, og du tænker på, hvor hurtigt tiden dog går.

I dag er din datter glad og spændt, da hun kommer hjem efter skole. Hendes veninde har spurgt, om hun vil overnatte hos hende på næste fredag. De to har allerede planlagt det hele: De vil lave et rigtigt pyjamasparty for to. Du snakker kort i telefon med pigens mor om planen og aftaler, at du kommer over med din datter på næste fredag eftermiddag. Og det kan slet ikke være anderledes: Om fredagen kommer din datter hjem fra skole og smider allerede i døren sin taljerede sweatjakke og vil straks begynde at pakke den taske, hun skal have med. Yndlingspyjamassen, tandbørsten og et sovedyr kommer ned i tasken, en pakke kiks og et par spændende bøger, og så også en zipp-hoodie med applikation, der er nem at tage på over pyjamasoverdelen. Ved firetiden er din datter så urolig, at du hurtigt giver hende jakken på over den lette tværstribede trøje i bomuldsmiks, tager hende i hånden og går af sted hen til veninden. I har ikke en gang åbnet lågen ind til den store have, før døren bliver revet op, og din datters lille veninde kommer stormende ud, i en sød jerseynederdel og en trøje med V-udskæring i bomuld. De to piger forsvinder straks op ovenpå, mens du sætter dig sammen med pigens mor til kaffe og kage. I har kun set hinanden et par gange, men har begge syntes, at den anden virkede sympatisk. Hurtigt skifter jeres snak fra dagligdags emner til jeres interesser, og du opdager overrasket, at I har rigtig meget til fælles. Da du en time senere tager af sted efter at have givet din datter et knus, har du aftalt med pigens mor, at I løber en tur sammen søndag morgen.

Trøjer, der kan klare alt – spændende dage og store oplevelser

Om lørdagen nyder du den luksus, det er at kunne sove længe – din lille hvirvelvind farer igennem et andet hus her til morgen. Du sidder længe ved morgenmaden, og derefter nyder du at kunne bruge formiddagen til et omfattende plejeprogram, så rydder du lidt op og sætter dig til sidst med en bog i sofaen. En herlig fornemmelse – men alligevel savner du næsten den sædvanlige larm og uro. Ved aftenstid ringer det endelig på døren. Din datter, i jeans og en ensfarvet sweater i jersey, springer glad i armene på dig, mens du hilser på veninden og hendes mor, der har fulgt din datter hjem. Du veksler et par ord med moderen, mens din datter trækker i ærmet på venindens sweatshirt med hætte og print – hun må simpelthen bare vise hende sit værelse. Mens de to stormer af sted, overtaler du leende moderen til at komme med ud i køkkenet, så du kan gøre gengæld for kaffen i går.

Vis mere...
Vis mindre...