new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Badedragter og bikinier til piger fra Esprit

Badedragter og bikinier til piger skal kunne klare badesjov og leg i vandet. Fra vandpjaskeriet i børnebassinet over de første svømmeøvelser til ferien ved havet - badedragter og bikinier byder på stor bærekomfort og masser af bevægelsesfrihed og er uundværlige for vores sporty piger . Bademode til piger skal gøre dem glade: Med flotte mønstre og søde detaljer sørger badedragter, tankinier og bikinier fra Esprit for, at vores piger sorgløse og fulde af eventyrlyst kan gå på opdagelse i det våde element.

Herlig badesjov: Badedragter og bikinier til piger

I dag skal du og din datter for første gang i år i friluftsbadet. Din datter elsker friluftsbadet, fordi det for hende er som en stor, eventyrlig legeplads. I løbet af vinteren har du flere gange været i svømmehallen med hende, så hun kunne øve sig i at svømme i sin sporty badedragt – men der er alligevel en helt anden stemning i svømmehallen. Selv holder du meget af de afslappede dage i friluftsbadet. Du kan i ro og mag læse en bog eller bare slappe af i solen, da din datter her har det herligt også uden dig. Og du synes, at det er sjovt, når din datter i sin kulørte tankini springer op af vandet, løber hen til dig og ryster sit våde hår ud over dig, så du får et forfriskende brusebad. Men det er også sjovt at lege sammen med hende i vandet og f.eks. lave små dykkerlege eller hjælpe hende med svømmeøvelser. Din datter river dig ud af dine tanker: Nu skal I af sted! Du ler – og sammen pakker I hurtigt alt, hvad I skal bruge til en dejlig dag i friluftsbadet: Børnesolcreme, drikkevarer, håndklæder, til dig selv en bog og til din datter den oppustelige badebold og beach ball sættet. Du tager ikke mad med, kun lidt frugt, for en dag i friluftsbadet er først helt perfekt med en stor portion pommes frites fra grillbaren. Du tager din bikini på under din sommerkjole, og din datter gør dig det efter og tager en let kjole på over sin trekant bikini. Dertil sandaler, solbriller og solhat, og så er I klar. Således udstyret går I hånd i hånd hen til friluftsbadet til en dejlig dag med masser af badesjov.

Varme dage og køligt vand: Bademode til piger

I friluftsbadet breder du jeres håndklæder ud på en dejlig plads på skråningen under birketræerne. Her kan du både solbade og søge ind i skyggen under træerne. Din datter smider bare hurtigt sin kjole på håndklædet og løber af sted. Du kigger på, hvordan hun i sin bikini plasker i børnebassinet sammen med de andre børn. Allerede lidt efter kommer hun hen til dig sammen med en ny veninde, en glad lille pige i en badedragt med kulørt mønster. De to vil gerne hen til grillbaren og købe is. Leende sender du dem af sted – på den betingelse, at de tager en is med tilbage til dig. Du kigger efter de to og ser, hvordan de står i kø ved grillbaren og straks falder i snak med en anden pige i en farveglad badedragt. Du glæder dig over, at din datter har det så sjovt her i friluftsbadet – og åbner tilfreds din bog.

Vis mere...
Vis mindre...