new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Undertøj og nattøj til piger fra Esprit

Undertøj og nattøj til piger skal først og fremmest være bekvemt og rart. Hvad enten det er en top med matchende shorts i bomuld med stretch eller en pyjamas i blødt flonel – sporty snit og kvalitetsmaterialer er et must for at give stor bevægelsesfrihed og bærekomfort. Men mindst lige så vigtigt er det, at vores piger kan lide deres undertøj og nattøj og føler sig godt tilpas i det. En nattrøje med glimmerprint, en badekåbe i blød frotté eller stribede shorts og toppe i glade farver sørger for afveksling og sjov i pigernes klædeskab fra tidlig morgen til sen aften.

Alsidigt og bekvemt: Undertøj og nattøj til børn

Med dine to små piger bliver din hverdag aldrig kedelig. Meget tidligt om morgenen hopper de begge i deres bløde jersey-pyjamas ivrigt op til dig i sengen, men efter den første glade snak og kys og kram bliver der som regel ro på lidt igen. Indtil vækkeuret ringer. Så er freden forbi, og det betyder af med pyjamassen og på med det rene undertøj. Og selv her vil de begge selvfølgelig have et ord at skulle have sagt: Shorts og top med smart ajour-mønster eller slip og top med søde sløjfer?

Intet pyjamasparty uden det rigtige nattøj til piger

Denne fredag står du over for en helt ny udfordring: Din ældste datter har inviteret veninderne til pyjamasparty. Da du husker dine egne pyjamaspartyer med glæde, tager du selvfølgelig udfordringen op. Din datter har fået lov til at invitere tre veninder, så de med dine to døtre bliver fem piger. Selvfølgelig er din yngste datter også fyr og flamme og vil under ingen omstændigheder gå glip af det. Fredag morgen er der hektisk aktivitet: Møblerne i stuen bliver rykket så langt til side som muligt, der bliver lagt madrasser ud på gulvet, og pigerne finder alle puder, dyner og bløde tæpper i huset og fordeler dem på madrasserne. Dagen før har du sammen med dine døtre bagt lækre muffins og lavet en masse pølsehorn, så du ikke mere behøver at tænke på forplejningen af gæsterne. Så langt, så godt. Nu mangler I kun at finde ud af, hvad pigerne skal have på. I stedet for sin varme pyjamas i bomuld vil din ældste datter gerne have sin yndlingsnattrøje med glimmerprint med stjerner på. Efter at have diskuteret det lidt, bliver I enige om, at hun så tager varme leggings på under nattrøjen. Men nu insisterer den lille selvfølgelig også på, at hun vil have sin nattrøje med allover-print på. Men du kan heldigvis hurtigt overbevise hende om, at den flotte nye pyjamas med flæserne også er smart. Nu kan gæsterne komme. Et par timer senere lukker du tilfreds døren til stuen bag de fem små party-piger, som i mellemtiden har fået brugt deres krudt. Efter at de har spist aftensmad, er de nu begyndt at putte sig ned under dynerne i deres bløde pyjamasser og nattrøjer og fortælle hinanden historier i lyset fra deres lommelygter.

Vis mere...
Vis mindre...