new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Børnesko fra Esprit

Sko til børn skal først og fremmest passe perfekt og kunne klare alle eventyr. I al slags vejr – afslappede sneakers til drenge, smarte ballerinaer til piger eller robuste gummistøvler er uundværlige, når vores børn er i gang med deres spændende aktiviteter i det fri. Børnesko fra Esprit sørger for bevægelsesfrihed og sjov overalt og i al slags vejr takket være de fremragende materialer og den solide forarbejdning.

Sko til børn, der trodser al slags vejr

Endelig fredag. Du og din familie har glædet jer til weekenden i dagevis – især jeres to børn. Om lørdagen skal jeres søn spille sin første fodboldkamp, og om søndagen skal jeres datter og hendes klasse opføre en lille musical. Da du henter dem efter skole, fortæller de glædesstrålende om deres forberedelser. Mens din søn træner målskud i afslappede sneaker-booties, kan din datter, der har mørkebrune fleece-booties på, slet ikke stå stille, så spændt er hun på sin kommende optræden. De to kan næsten ikke vente med at vise dig, hvad de har lært i de forløbne uger. Hjemme smutter din datter i sine ballerinaer for at øve sine dansetrin. Din søn har taget sine blå denim hjemmesko på og sidder og kigger i et sportsblad. Mens I spiser, skifter hans fodboldidol hele tiden – og din datter prøver at efterligne de unge skuespillere i sine yndlingsserier i fjernsynet. Senere kommer to nabobørn over for at følges med dine børn til den nærliggende legeplads. Kort efter at dine børn iført sneakers er stormet ud af huset, begynder det at dryppe – og i løbet af et øjeblik slår store regndråber imod køkkenvinduet. Dine børn kommer tilbage for at skifte tøj. Godt rustet i regnjakke og robuste gummistøvler hopper de i hver eneste lille vandpyt på fortovet. Om aftenen hygger hele familien sig ved spisebordet. Mens jeres søn stolt fortæller sin far om sine første fodboldoplevelser, putter jeres datter, der har en hvid jersey-shirt, leggings og pink hjemmesko i canvas på, sig ind til dig. Selvfølgelig er hun spændt – men takket være din opmuntring og et stort knus forsvinder lampefeberen snart igen.

Børnesko til hverdagens små og store eventyr

Næste morgen kommer jeres søn ned til morgenbordet iført fodboldtrøje og -bukser, helt klar til kampen. Han har endda taget skinnebensbeskyttere og strømper på – han mangler kun fodboldstøvlerne. Efter en styrkende portion cornflakes med banan og en opkvikkende slurk juice tager han sammen med jer hen til fodboldbanen. Han bliver placeret som angriber – men under kampen har de unge spillere lidt svært ved at blive på deres pladser: De fleste gange løber alle efter bolden. På sidelinjen er jeres datter næsten lige så aktiv som sin storebror på banen. I forede velour-booties hopper hun op og ned og kommer med opmuntrende tilråb til ham. Det ender med en knap sejr på et mål til jeres søns hold. Da kampen bliver fløjtet af, klapper du begejstret over hans indsats. Træt, men med et bredt sejrsgrin kommer han løbende hen til dig. Næste dag er det hans søsters tur. I smarte ballerinaer og håndsyede kostumer opfører børnene en livlig og sjov musical. Jeres datter optræder selvsikkert og husker alle sine replikker og numre – og da tæppet går ned efter en lille time, er der stående bifald. Før jeres datter forlader scenen, vinker hun glædesstrålende til jer. Da børnene om aftenen skal i seng, er der selvfølgelig kun to ting, de snakker om: Fodboldkampen og musicalen.

Vis mere...
Vis mindre...