new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Strømper & strømpebukser til børn fra Esprit

Vores børn er nysgerrige efter at udforske verdenen – de vil allerhelst prøve alt nyt med det samme, røre ved det og lege med det. For at de frit kan lege, løbe og gå på opdagelse, skal deres fødder være godt beskyttet. Kulørte stribede sokker med gummisål, varme knæstrømper i forskellige mønstre eller bekvemme strømpebukser – strømper og strømpebukser til børn fra Esprit er sikre og bekvemme til alle aktiviteter.

Strømper og strømpebukser til børn – passer til ethvert outfit

Dine to børn har i dagevis glædet sig til jeres tur i zoologisk have i morgen. Med deres menneske- og dyrefigurer leger de zoologisk have og forestiller sig, hvordan det foregår: Der bliver gjort rent hos aberne, pingvinerne laver flotte hovedspring ud i vandet og de store farlige tigere og løver bliver fodret. Men det allersjoveste er at løbe rundt i lejligheden og efterligne de forskellige dyr i zoologisk have. Mens din søn i print-shirt, mørkeblå jeans og stribede sokker for det meste leger elefant, spankulerer din datter, iført en lyserød jersey-shirt og stribede strømpebukser, rundt i stuen som flamingo. Da din mand om aftenen kommer hjem og går med i legen og agerer sulten løve, flygter børnene leende ud i køkkenet til dig for at gemme sig. Næste morgen skal I så endelig af sted. Børnene kan slet ikke komme derhen hurtigt nok, og da du står op, sidder de allerede i køkkenet med hver sin portion cornflakes. Begge har taget tøj på der passer til deres yndlingsdyr. Din søn har besluttet sig for en blå jeans skjorte og blå knæstrømper med rudemønster, mens din datter har taget en lyserød strikjakke>/a> og prikkede sneakersokker på. Mens I spiser morgenmad, snakker I om, hvad de store elefanter mon spiser. Du pakker hurtigt lidt frokost ned i din taske, og så kan I tage af sted. Inde i zoologisk have kan børnene næsten ikke beslutte, hvad de vil se først – skal det være de langhalsede giraffer, de store gorillaer eller de gryntende hængebugsvin?

Strømper og strømpebukser: Afslappet design og stor bærekomfort

Efter en næsten to timer lang tur igennem zoo-området, hvor I har set dyr fra næsten alle verdensdele og klimazoner, kommer I til sidst endelig til elefanterne. Da din søn ser de tunge kæmper, stråler han over hele ansigtet – han havde slet ikke forestillet sig, at hans yndlingsdyr ville være så store. Smilende betragter du ham, mens han med store øjne kigger på de store dyr. Og han råber begejstret, da en elefantunge strækker sin lille snabel ud mod ham. Hjemme igen vil børnene vide alt om dyrene i zoologisk have: Hvor meget vejer elefanterne? Hvor dybt kan pingvinerne dykke ned? Kan flamingoer overhovedet flyve? Efter et frisk brusebad er det sengetid for børnene i deres pyjamasser og sokker med stjerneprint. Næste dag henter du din søn, der er iført caban-frakke, fløjlsbukser og vintersokker, i børnehaven. Han ville allerhelst straks åbne sin lille rygsæk og vise dig de elefanttegninger, han har lavet. Også hans storesøster, som en time senere kommer fra skole, iført dunjakke, afslappet fløjlsnederdel og kulørte strømpebukser, har meget at fortælle. I naturfag har hun meldt sig til at lave en opgave om afrikanske dyr – og hendes bror tilbyder straks at hjælpe.

Vis mere...
Vis mindre...