new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Børnebælter fra Esprit

Vores børn har en meget aktiv hverdag og er af sted til mange ting. I børnehaven, i skolen eller på legepladsen: De leger, løber og ler – og er altid i bevægelse. Så er det praktisk, at man kan få bælter til børn til alle disse aktiviteter. Smarte læderbælter, elastiske basic bælter og vintage-læderbælter med gummibånd sørger for, at tøjet holdes på plads i taljen og er rart at have på. Bælter til børn fra Esprit er smarte og praktiske.

Bælter til børn: Nemme at bruge og bekvemme at have på

I weekenden fylder din nevø seks år. Og i den anledning tager du og din mand og jeres to børn på besøg hos din søster i et par dage. Men før I kan tage af sted, skal I have købt en gave. Hvad mon en dreng ønsker sig til sin seksårs fødselsdag? Du spørger simpelthen din egen søn, der næsten lige er fyldt fem år. Uden at tænke længe over det, opremser han, hvad han selv ville ønske sig – og så kan du vælge mellem nye farveblyanter, dinosaur-figurer og en fodbold. Du beslutter dig for fodbolden og tager din søn med ud for at købe den. I sportsforretningen er han begejstret for at få lov til at prøve de forskellige fodbolde. Smilende iagttager du ham, mens han i mørke denim jeans, en zipp-hoodie og et gråt basic bælte med rundt spænde forsigtigt dribler omkring de lave reoler med varer. Efter denne spontane træning vælger I i fællesskab en orange fodbold. På vejen hjem henter I din datter i skolen. Det er en god lejlighed for din søn til at se den skole, som han også snart skal gå på. Men da han får øje på sin søster i skolegården, er hans nysgerrighed i første omgang glemt. Råbende og vinkende løber han hende glædesstrålende i møde. Din datter, iført en afslappet strikjakke, jeans i smalt snit og et farvet mønstret læderbælte, sætter sig på bænken sammen med sin lillebror.

Børnebælter: Stort udvalg af farver og design til de mindste

På vejen hjem i bilen har hun så meget at fortælle – om lærerne, om timerne og en planlagt udflugt til zoologisk have. Efter aftensmaden begynder dine børn at pakke deres kuffert. Det er slet ikke så nemt, for selv om I kun skal være væk i to dage, er der mange ting at huske på. Men med lidt hjælp og et par gode råd fra dig, er dine børn snart klar til afrejsen i morgen. I skal tidligt af sted – og mens din datter er vant til at stå tidligt op for at komme i skole, er det lidt sværere for din søn. Efter et opkvikkende brusebad og en kop varm kakao sætter han sig sammen med sin søster, der er iført en trøje med frækt print, fløjlsbukser og et vintage-læderbælte i glitrende metallic-look, på det nederste trappetrin og venter. Da I endelig drejer ind på vejen, hvor din søster bor, kommer fødselsdagsbarnet løbende ud fra haven hen imod jer. I en ny fodboldtrøje fra hans yndlingshold, stretch jeans i denim og et sort læderbælte farer han glad rundt omkring jer. Ved fødselsdagsbordet sidder ikke kun hans forældre, men også tre af hans små venner fra børnehaven. Din søn, der i dag er rigtig smart i mørke jeans med et brunt læderbælte med firkantet spænde, overrækker personligt sin fætter fødselsdagsgaven – og kigger spændt på, mens han pakker den op. Og det er ikke kun din nevø, der bliver glad for gaven: Så snart kagen er spist, stormer han og hans fødselsdagsgæster ud for at spille med den nye fodbold. Du bliver siddende, drikker kaffe og snakker hyggeligt med din søster – og takket være den nye fodbolds iøjnefaldende farve kan du følge godt med i, hvordan det går med fodboldkampen i haven.

Vis mere...
Vis mindre...