new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Kasketter & huer til børn fra Esprit

Kasketter og huer til børn er både til sjov og til beskyttelse mod vejret: En basecap i vintage-stil beskytter mod solen og ser samtidigt virkelig cool ud, og en blød strikhue varmer, og med sjove striber eller smarte glanstråde giver den afveksling i vores børns garderobe. Kasketter og huer fra Esprit er uundværlige for vores børn året rundt ved alle deres aktiviteter i det fri.

Kasketter og huer til børn – smarte & praktiske

Det er lørdag eftermiddag, og udenfor står det ned i stænger. Men i dag er både du og din lille søn og hans storesøster ligeglade, for I har andre planer: Bedstemor har snart fødselsdag, og hendes gave er et fotoalbum, som I selv laver. Du har allerede fundet de bedste billeder fra familieudflugterne og familiefesterne frem, og nu skal de bare sættes ind i albummet, og der skal skrives en tekst ved dem. Dine børn har tørret forskellige fine blomster og flotte blade, som de vil bruge til at dekorere siderne i albummet. Udstyret med en æske med hobbyting, limstift og saks går I i gang med projektet.

Til små kloge hoveder: kasketter og huer til børn

Det første billede er af dine børn, der er ved at bygge en kæmpestor snemand i den dybe sne i bedsteforældrenes have. Du kan næsten ikke kende din søn under hans bløde lodne hue, men din datter kigger glædesstrålende ind i kameraet, mens hun giver snemanden sin smarte ribhue med glanstråde på. Din søn tegner fine snefnug ved siden af billedet, og derefter smører han lim på kanten af billedet og strør glimmer på. Til næste side finder din datter et billede af jer alle, der er ude at gå tur en forårsdag. Hun er i gang med at plukke blomster, iført en farvet hat i bomuldstwill med sløjfe, mens din søn har omdannet sin stribede hue i bomuldsmiks til et opbevaringssted til de frøer, han vil samle – heldigvis finder han ingen. Nu tegner han en lille grøn frø ved siden af billedet, mens din datter limer tørrede blomster fast på siden. På det næste billede spiller dine to små sportsstjerner, der begge har en stilægte basecap på hovedet, baseball i haven sammen med deres ungdommelige bedstefar, der også har en baseballkasket på. Her ved de først ikke helt, hvordan de skal dekorere siden, men så tegner din datter en ramme bestående af stjerner omkring billedet. Til gengæld er der ingen tvivl om, at der skal tegnes en ramme omkring det næste billede, der viser hele familien ved lejrbålet i haven hos bedsteforældrene. Din søn, der har en varm hue i groft strik på hovedet, sidder på sin bedstemors skød og er lige ved at falde i søvn, mens din datter, iført en smart strikhue med blomsterapplikationer, sidder hos sin bedstefar. Billedet er fra din mors fødselsdag sidste år – og du håber, at fødselsdagsfesten i år bliver lige så dejlig. Mon I igen kan lave lejrbål i haven? Du skal under alle omstændigheder huske at få fotoapparatet med!

Vis mere...
Vis mindre...