new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Tørklæder & halstørklæder til børn fra Esprit

Tørklæder og halstørklæder til børn er både praktiske og smarte: Et stribet tørklæde i bomuldsjersey er varmt og gør vores børns outfit sjovt og farverigt. Et blødt tørklæde i groft strik og med smart fletmønster eller et farvestrålende fleece-tørklæde holder vores børn dejligt varme, så de ubekymrede kan lege og tumle udenfor, selvom det er koldt. I mildere vejr beskytter et let tørklæde i bomuld mod den kølige vind, og de glade print giver afveksling i klædeskabet. Tørklæder og halstørklæder til børn fra Esprit er uundværlige for vores små krudtugler i al slags vejr.

Klar til alle eventyr – tørklæder og halstørklæder til børn

Da du skal til at gøre dig det bekvemt på sofaen med en bog, hører du høje lyde fra børneværelset. Din lille søn og hans storesøster er åbenbart i fuld gang med et eller andet, som du vist hellere må checke. Du åbner døren – og opdager, at de to er ved at flytte alle møblerne væk fra væggen og ind midt på gulvet. Da du forundret spørger, hvad de laver, siger din datter, der leger lidt forlegent med kvasterne på sit trekantede tørklæde, at hun vil lære sin lillebror at klatre. Du overbeviser dem om, at den store byggelegeplads i nærheden egner sig meget bedre til klatring end børneværelset. Da alle møblerne igen er på plads, tager børnene deres jakker på. Du vikler desuden et varmt fleece-tørklæde om halsen på din søn og giver ham en fleecehue med ørebeskyttere i matchende farver på, mens din datter selv tager sit smarte ribtørklæde med glanstråde på.

Tørklæder og halstørklæder til børn: Smarte & praktiske i al slags vejr

Udenfor bliver I mødt af en frisk vind, men dine to små er fulde af energi og pakket så godt ind, at det ikke kan afholde dem fra at fortsætte. På legepladsen løber dine to krudtugler straks hen til det store klatrestativ, der består af massive pæle mellem et udspændt kraftigt klatrenet. Din datter kravler lynhurtigt op i toppen, men hendes lillebror kan ikke komme så hurtigt op. Smilende ser du, hvordan din datter beskyttende klatrer ned igen for at hjælpe sin lillebror. En pige med et kulørt stribet loop-tørklæde slutter sig til de to, og snart leger alle tre, at de er sørøvere på et kæmpestort skib og holder udkig efter andre skibe, som de kan entre. Under sit tørklæde med glanstråde har din datter stadigt sit trekantede tørklæde på, som hun nu spontant omdanner til et hovedtørklæde og straks er en rigtig sørøverkaptajn. Dine små fribyttere bliver hurtigt legepladsens midtpunkt, og en lille dreng, der har viklet et langt ribtørklæde i bomuldsmiks om halsen til langt op over ørerne, kigger med åben mund på dem nede fra jorden. Først overvejer sørøverne, om de skal tage den lille til fange, men så beslutter de heldigvis, at han kan være matros på sørøverskibet. Selv strammer du dit bløde halstørklæde lidt mere og putter dig i din varme jakke, mens du nyder den friske luft – velvidende, at dine små sørøvere vil være beskæftiget i de næste par timer.

Vis mere...
Vis mindre...