new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Børnetøj fra Esprit

Forældre og mode til børn har en ting til fælles – de skal yde store ting. Hver dag og hver nat, hjemme og på legepladsen, når de putter, larmer, drømmer og leger. Hvad enten de sidder helt hensunket og kigger på en regnorm eller løber leende efter en bold, vores børn lever altid i nuet. Lad os give dem friheden til at nyde hvert eneste øjeblik – med bekvemme og robuste jeans eller fløjlsbukser, med bløde jersey-shirts og varme, bløde cardigans. Hver dag bringer noget nyt. Måske kunne vi lære noget af det?

Den første tids fortryllelse: Børnetøj for de allermindste

Det er næsten ikke til at tro, når de endelig er der. Når vi holder vores baby i armene, ser forundret på de bittesmå hænder og fødder og lytter efter enhver lyd fra den lille mund, så er det pludselig kun velbefindende og varm hygge, der tæller. Livet bliver hektisk nok – babyer giver sig tid til at komme til verden. Hygge med mor på sofaen i en jersey-sparkedragt eller en stribet bluse og bløde bomuldsleggings. Eller på tur i barnevognen godt pakket ind i en lillebitte sweat-hoodie og jeans med jersey-for: Der er ikke noget så dejligt som denne første tid, hvor alt er nyt og spændende. Og der er ikke noget, der gør denne tid mere behagelig end børnemode, der giver dig fuld frihed. Yndlingstøj i andre farver end kun blå og lyserød, og med stretch-linning og praktiske trykknapper gør det til en leg at skifte ble på farten. Bomuldsbodies og sparkedragter, som holder til mange vaske og meget, meget senere stadig er dejlige minder.

Farverig, vild og lykkelig: Tøj til den mest bevægede tid i livet

Hvert eneste øjeblik er værdifuldt for et barn. Hver dag er endeløs og fuld af muligheder. Endnu søvndrukken og i en blød jersey-pyjamas går det om morgenen lige fra sengen hen til morgenbordet. I morgensolen og med varm kakao er der tid nok til at blive vågen, før det går af sted til børnehave eller skole: I bomuldsnederdel, strømpebukser og stribet trøje eller i jeans og afslappet ternet skjorte begiver vores hvirvelvinde sig af sted ved mors hånd. Der er masser at opdage på vejen, og dagen flyver af sted. Lege, lære, iagttage – bekvemme bomuldsbukser, bløde striktrøjer og robuste jakker klarer det hele uden problemer. Hjemme igen og ved maden bliver der snakket og leet og lagt planer for resten af dagen. Spille fodbold med naboens børn? Cykle i baggården? Tegne og klippe/klistre sammen med bedsteveninden fra børnehaven? Uanset hvad dagen bringer – dine børn er godt rustet i yndlings-T-shirten med print, i jersey-kjolen eller bekvemme sweat-bukser, med sneakers eller farvestrålende gummistøvler. Solen går ned. Det er tid til at sove. Putte sammen med far og fortælle om alle dagens oplevelser. En godnathistorie mere, så er en lang, dejlig dag forbi. I morgen sker der igen noget nyt, spændende og sjovt – og altid med fantastisk, funktionel mode til børn, som Esprit tilbyder.

Vis mere...
Vis mindre...