new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sportstøj til damer fra Esprit

Sportstøj skal leve op til vores høje forventninger: Det skal se godt ud og passe til os, men først og fremmest skal det sidde godt og være funktionelt. Hvad enten det er et 10 km løb igennem skoven eller et afslappet badmintonspil på stranden – motion er en del af vores liv. Smart, let sportstøj i moderne farver og flot snit gør sport og motion endnu bedre. Afslappede sweat pants eller lette capribukser i jersey, en funktionsshirt til løbeturen eller en tank-top med stretch til yoga, en åndbar jakke eller en bekvem zipp-hoodie – vi vil have sportstøj, der kan klare ethvert tempo, og som vi har det godt i.

Sportstøj til damer: Aktivt og smart som du selv

Du glæder dig til den første weekendtur i lang tid sammen med dine tre veninder. Masser af tid til at snakke og fjolle, slappe af og rekreere – men også til at udleve jeres lyst til eventyr og fysisk udfoldelse. I har besluttet jer for en vandretur i det kuperede terræn langs Hærvejen for at opleve de smukke steder med uberørt natur. I skal overnatte i en hytte på et vandrerhjem, men I har først en lang og smuk travetur foran jer. I har alle fuld oppakning, og snart begynder det at småregne, men i din lette, vandafvisende softshell-jakke klarer du dig fint. Også dine veninder går rask til uden at mukke, og takket være fleece-hoodies, sportsbukser og funktionsjakker har de heller ingen problemer. Det er det, der udgør jeres venskab: Altid klar til eventyr – også helt uventet. Sidst på eftermiddagen når I frem til vandrerhjemmet og hytten, der er varm og indbydende og overraskende stor. Hvad mere kan man ønske sig?

Du tager dit våde tøj af, og iført sweat-pants og zipp-hoodie sætter du dig i sofaen. En af dine veninder, afslappet i leggings og en sweatshirt i jersey, kommer ind med en bakke med brød og ost, og en af de andre kommer med en flaske rødvin og glas. I har siddet længe og snakket, grinet og fjollet som i gamle dage, da du finder forskellige spil i reolen – og der er også et „Twister“-spil. Alle er straks med på at prøve det. Snart efter smider du din hættejakke på sofaen og fortsætter kun iført din åndbare funktionsshirt, forpustet af anstrengelserne ved alle de mærkelige stillinger og af at grine. Også dine veninder har smidt trøjerne og spiller videre i T-shirt – det lader til, at det var den rigtige beslutning at pakke bekvemt sportstøj til weekenden. Takket være din regelmæssige yogatræning, men måske også fordi du har vist størst udholdenhed med hensyn til at grine, ender det med, at du vinder spillet.

Altid i form, altid med stil

Sent om aftenen, da to af veninderne er gået i seng, sidder du sammen med din bedste veninde i sofaen med en kop te og tænker tilbage på jeres sidste rejse sammen. Det var i januar på et skisportssted, og du kan stadig huske den kolde, klare luft og de uendelige vidder. Du husker, hvordan du om morgenen, iført en varm jakke i strik med fleece, skihalstørklæde og strik-beanie, nød den smukke solopgang fra verandaen, og hvordan du, i forede skibukser og en kulørt, vindtæt skijakke var i gang på pisterne dagen lang. Om aftenen slappede du som regel af foran den knitrende pejs, i en vamset zipp-jakke i nickistof eller en bekvem oversized sweater. Med disse dejlige minder i tankerne går du op i seng og falder straks i søvn. Næste morgen vågner du til strålende solskin, og I glæder jer allerede til dagens vandretur. Den vatterede vest med hætte, som du har på over din jersey-shirt, beskytter dig mod den kølige blæst. I traver af sted længe, men den smukke natur og det afvekslende landskab er mere end belønning nok for jeres anstrengelser. I er blevet sultne og finder en lille lysning, hvor I kan sidde i solen. I tager alle fire jeres sneakers af, smøger benene op på jeres active-bukser, mærker det bløde græs mellem tæerne og nyder bare at sidde og være stille. Under den efterfølgende picknick ligger det helt fast for jer alle, at det her ikke var den sidste fælles tur – og du ved, at det ikke bare er tomme ord.

Vis mere...
Vis mindre...