new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Blazere til damer fra Esprit

Jakkesæt til damer er egentlig det klassiske valg til kontoret – men moderne formal wear i feminint snit er meget mere end bare business-outfits. Taljerede blazere, jakkesæt med stretch-komfort eller blazere i uldmiks med moderne glencheck- eller sildebensmønster passer perfekt til officielle anledninger, fester og også i hverdagen, når det er det, vi har lyst til. Afslappet kombineret med bekvemme chinos eller slim jeans er blazeren et outfit der nemt kan bruges hver dag, med et individuelt touch. Klassisk eller trendy – jakkesæt til damer er formel stil med hverdagspotentiale.

Elegante sammensætninger eller frækt kombineret – blazere til damer er små styling-mirakler

På kontoret har din chef spændende nyt. Der har i længere tid været konkrete planer om at åbne en afdeling i Schweiz. Efter de første vurderinger af kundegrundlaget planlægger hun nu at tage til Zürich for at se på mulige lokaler og mødes med forretningsforbindelser og potentielle medarbejdere. Du skal med for at støtte hende under forhandlingerne. Knap en uge senere stiger I tidligt om morgenen om bord på flyet. I en mørk blazer i bomuld, en enkel top og bukser i stretch læner du dig tilbage i sædet, følger flyets start og tænker på, hvad de næste dage mon vil bringe. Jeres hotel ligger lige ved Zürichs verdensberømte eksklusive forretningsgade Züricher Bahnhofstraße. Efter at have checket ind har I tid til at nette jer og klæde om. I pencilskirt, pumps og en skinnende sort blazer med struktur venter du i lobbyen på din chef for at mødes med en mægler til frokost, som kan formidle kontakten til flere forretningsforbindelser og potentielle medarbejdere i Zürich. Det bliver et meget frugtbart møde – ud over nogle vigtige kontakter får I også mange værdifulde tips om lokaler og den bedste beliggenhed. Mens I drikker kaffe, gennemgår du og din chef endnu en gang det hele, før I tager en taxa til et møde med en mægler lidt uden for centrum. Din chef, i en nålestribet blazer i smalt snit og matchende business-bukser, fører an, da I ser på kontorlokalerne i to ejendomme, der ligger ved siden af hinanden. Lokalerne er store og veludstyrede, men de ligger for langt ude. Efter en kort telefonsamtale lover mægleren at vise jer et andet kontorbyggeri i morgen. Din chef har en privat aftale, så du kan bruge aftenen på at udforske byen. I en afslappet sweat-blazer, skinny jeans og wedge booties tager du af sted til Zürich-West, et tidligere arbejderkvarter, hvor der på denne tid sker en masse. Du kigger ind i et par forretninger og modebutikker, der har sent åbent, nyder det farverige leben i gaderne med den livlige blanding af klubber, barer og restauranter.

På en gang elegant og afslappet – formal wear, som du føler dig godt tilpas i

Næste morgen er der som lovet fremvisning af kontorlokaler på programmet. I en blazer i finriflet fløjl i et smalt snit over en enkel lys jersey-kjole, mødes du med din chef ved hotellets morgenbuffet, før I tager af sted til den aftalte adresse. De kontorlokaler, som mægleren viser jer i dag, er helt perfekte. De store, lyse rum er meget indbydende, der er endda mulighed for en eventuel udvidelse, og beliggenheden i et spændende kvarter tæt på centrum er helt optimal. Din chef er begejstret og beder mægleren om at sende alle papirer og oplysninger. Ved middagstid er I tilbage på hotellet for hurtigt at klæde jer om, inden I har et frokostmøde med en ansøger til stillingen som leder af afdelingen i Zürich. I en taljeret grå blazer og slim-fit business-bukser, din chef i et gråt stretch-jakkesæt og en hvid bluse, spadserer I den korte tur hen til en elegant restaurant, som receptionisten på hotellet har anbefalet. Ansøgeren er virkelig interessant, fast forankret i Zürichs bureaumiljø og med mange gode idéer. Da I efter næsten to timer endelig tager afsked, har I allerede aftalt et nyt møde. På hjemrejsedagen vågner du tidligt: I enkle sorte treggings, ankle booties og en blazer i military style tager du ud til lufthavnen i Zürich. Udenfor glider træer og smukke husfacader forbi. Du glæder dig til den nye filial i Schweiz – og til, at der bliver lejlighed til at komme tilbage hertil noget oftere.

Vis mere...
Vis mindre...