new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Bluser fra Esprit

Bluser er for os det, som skjorter er for mænd: En universel klassiker, der altid kan bruges på kontoret, men samtidigt er moderne, afslappet eller elegant – helt som det lige passer os. Bluser er en uundværlig del af vores garderobe, fordi de altid får os til at se godt ud på en afslappet måde. En enkel taljeret bluse i bomuld i mørke farver, en afslappet bluse i viskose uden krave med linning i stretch eller en elegant silkebluse med blødt fald – damebluser er alsidige og passer perfekt til vores individuelle look. Men de er først og fremmest stilfulde og alsidige på en meget feminin måde.

Boyfriend-snit, business-look, casual feeling – damebluser til alle slags humør

Så er tiden kommet. Om et par dage åbner du din egen lille forretning. Idéen med moderne blomsterarrangementer, chokolade og kager som et samlet koncept til bryllupper har du haft i en evighed – nu har du endelig vovet dig ud i det. Alt er næsten klart: Forretningslokalerne med køkken og kontor er blevet fuldstændig istandsat og indrettet, nu mangler kun de sidste detaljer – og masser af organisationstalent til en perfekt start. Efter at håndværkerne er gået, sidder du om aftenen på disken i din nye butik i en basic bluse i bomuld og gennemgår tankerne med hensyn til de kommende dage.

Om formiddagen har du et vigtigt møde med en leverandør, der vil vise dig sine meget eksklusive roser. I en sort stretch-bluse i bomuldsmiks og slim jeans mødes du med manden i butikken og bedømmer på hans sortiment. Han har et udvalg af virkelig dejlige blomster med, og du glæder dig over de gode konditioner, han tilbyder dig i anledning af åbningen af din butik. Efter en hurtig frokost henter du en veninde, som sammen med dig skal dele flyers ud vedrørende butiksåbningen. Du har planlagt nogle helt specielle ting – for alt skal være perfekt. I en skjortebluse i viskose med bløde fald til smalle bootcut jeans går du sammen med din veninde rundt i kvarteret og deler flyers ud til de forbipasserende og kigger endnu en gang personligt ind i de omkringliggende butikker. Som tak for hjælpen inviterer du din veninde på middag og et glas vin i dit køkken, før du træt og forventningsfuld falder i søvn.

Alsidig ledsager og feminin fashion must-have

Næste dag står du tidligt op. I dag kan du hente den nye varevogn hos forhandleren. Varebilen, der passer til dit behov, fandt du i sidste øjeblik. Nu er alt klart til din kompletservice til bryllup og fest! I en crinkle-bluse med stilfuldt print står du hos forhandleren og beundrer din nye bil. Alle funktioner bliver afprøvet, kontrakten underskrevet – og så sidder du ved rattet og parkerer lidt senere for første gang foran din butik. Ved frokosttid bliver firmalogoet i al hastighed sat på bilen. For den første tur skal køres allerede om eftermiddagen: I en gros butik køber du drikkevarer og alt det nødvendige til fingerfood og butiksudsmykningen. En af dine venner, som er caterer, hjælper dig med indkøbene. I en løs tunika-bluse i lærredsmiks slentrer du gennem gangene og lader dig inspirere af det kæmpestore udvalg af friske, fristende varer.

Den store dag er kommet! Til åbningen af butikken har du pyntet fantastisk flot op. Der er fyldt med med blomsterguirlander i matchende farver og andre helt specielle dekorationer i vinduet og i resten af butikken. Overalt står der fine sølvopsatser med petit fours, fint bagværk og tærter i forskellige størrelser. Der kommer flere og flere mennesker, som tiltrækkes af farvepragten og smittes af dit gode humør. I en flot chiffonbluse med blonder til en nederdel i A-linje hilser du på gæster og kunder, uddeler smukke røde og hvide roser og små poser med rabatkuponer og blomsterformet bagværk mens du snakker med rigtig mange mennesker. Det bliver sent, inden du kan lukke butikken denne aften. De første ordrer er allerede afgivet, og du har uddelt hundredevis af visitkort – udmattet, men også euforisk, falder du om på sengen og du tænker allerede på næste dag.

Vis mere...
Vis mindre...