new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Chinos fra Esprit

Fra funktionelle uniformsbukser til moderne allrounder - chinos har for længst vist, at de kan det hele. Sporty med sneakers og en cardigan i bomuld eller klædt på til kontor i flotte mokkasiner, bluse og en kort blazer - lette chinos i afslappet snit passer til alle årstider og mange forskellige styles. Chinos elsker farver og står for de afslappede casual outfits, som vi elsker. Og det bedste ved dem: De får os legende let til at se godt ud - det gør chinos til klassikeren af i morgen.

Tweed, pepita, denim eller fløjl - chinos fås i alle trends

Din bedstefar har inviteret hele familien til sin fødselsdag over weekenden. Det er længe siden, at du har været på besøg i dine bedsteforældres smukke hus på landet, men da du ser det velkendte stråtag, de røde mursten og den rygende skorsten, føler du dig straks igen lige så tryg, som da du var seks. Bekvemt og enkelt i pastelfarvede chinos af bomuld til en strik-sweater stiger du ud af bilen for at hilse på hele familien. Du skal dele det store gæsteværelse med dobbeltsengen med din søster. Fødselsdagsmiddagen om aftenen foregår på en nærliggende kro. I lyse stretch-chinos, en kort silkebluse og fine ankle booties er du feminint klædt i en afslappet stil. Sammen med dine søstre og kusiner beundrer du buffeten med lokale specialiteter, friskbagt brød og forskellige oste fra en gård i nærheden. Det bliver en munter og festlig aften, som varer til langt ud på natten. Alle ler og spiser, og ved midnat synger I for din bedstefar, da de kommer ind med en lagkage i to lag med masser af lys.

I lysende, klare farver eller sarte pastelfarver, afslappede, lette og fantastisk bekvemme

Selv om du ikke har sovet meget, føler du dig frisk og udhvilet næste morgen - den fortrolige og tillidsfulde stemning i familien gør underværker. Som det første går du og din søster på jagt efter kaffe. I afslappet weekend-look, du i chinos i boyfriend-style og en cardigan i grovstrik, din søster i lette chinos i lærredsmiks og en feminin top, sidder I sammen i køkkenet med den dampende kaffe og deler de nyeste historier og hemmeligheder med hinanden - sådan som det altid har været. Størstedelen af familien tager på indkøbstur i den nærliggende by, andre er ude i naturen eller nyder roen og stilheden i det store hus. Om aftenen samles I alle ved den varme pejseild, spiser sammen og snakker om, hvordan jeres dag har været. Den lette røglugt fra pejsen blander sig med duften af din bedstemors hjemmebagte rosinboller. I chinos i denim og en trøje med V-udskæring i kashmir kryber du sammen i den store lænestol foran pejsen og føler dig fuldstændig i harmoni og helt tryg. Før afrejsen næste dag går hele familien som altid en tur i skoven. Dine coloured chinos i en klar rød farve, kombineret med lysegrå velour-sneakers og en let blouson i læder, er som en munter farveklat i den grønne, stille skov. Arm i arm med din tante ser du nogle rådyr, der går over vejen, mens din onkels to livlige Golden Retrievere løber omkring jer. Du nyder de sidste timers fortrolighed i fulde drag, følelsen af at være fuldstændig tryg og kunne slappe helt af. Alt for hurtigt er den vidunderlige weekend forbi, men du er lykkelig og glad, da du tager afsked, og du er fuld af energi til den kommende uge. Du sidder allerede i bilen, da din bedstemor hurtigt trykker en pose med varme rosinboller i hånden på dig.

Vis mere...
Vis mindre...