new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damejakker fra Esprit

Vi elsker vores frakker og jakker for, at de kombinerer funktionalitet og stil. De skal holde os varme, understrege vores kvindelighed og passe til vores personlige outfit. Er det for meget forlangt? Ikke noget problem for den perfekte damejakke. En klassisk trenchcoat, den tidløse læderjakke, en bekvem nylonjakke – vi ved alle, hvor uundværlig rigtige frakker og jakker til damer er. Vores liv bestemmes af vores planer, ønsker og krav. Vores favoritter opfylder alt det og får os til at se fantastiske ud – legende let og altid med ny stil.

De holder os varme, de får os til at føle os tilpas, de er der for os hver dag – jakker til damer

Det er en af disse vidunderlige vinterdage, hvor du vågner op til strålende solskin på en isblå himmel. Det har sneet, og du kan mærke det med det samme: I dag skal du ud, indånde den kolde, klare luft og nyde hver eneste solstråle. Sammen med din bedste veninde tager du af sted på en lang gåtur i vintervejret. Dejligt varmt pakket ind i en parka eller en dunfrakke med foret hætte slentrer I gennem sneen og nyder det glitrende, hvide landskab. En god ven ringer og spørger, om du har lyst til en tur på den nye skøjtebane i byparken. Tid til at genopdage gamle talenter! Afslappet og bekvem i en vatteret dunjakke og en grovstrik-hue af uld tilbringer du hele eftermiddagen på isen, ler og øver dig, og til sidst, da solen allerede er gået ned, slutter aftenen med gløgg og varme vafler.

Med foråret bliver dagene længere. Endelig får træerne et fint, grønt skær, og de første blomster kommer frem i forhaverne. Den grå vinterstemning er forbi, der er nyt liv overalt. Nu er det igen tid til din trenchcoat, klassisk eller moderne, men altid i et feminint snit – en vidunderlig ledsager til dit business-outfit. Det nye år har givet mange nye projekter, og dine arbejdsdage er lange og intensive. Din fritid oplever du endnu mere intensivt. I denne weekend skal du for første gang køre mountainbike i et vanskeligt terræn sammen med nogle venner. Funktionelt og sporty klædt på med stretch-leggings og en vindtæt softshell-jakke nyder du udfordringen, kører gennem tætte skovområder, over smalle stenede stier og bliver til sidst belønnet med en åndeløst smuk udsigt og en tilfreds udmattelse.

Lette og luftige, stilfulde og elegante – jakker og frakker, der kan alt

Det er blevet sommer: De ubegrænsede muligheders tid og lange, herlige, varme dage. I forsommeren, hvor nætterne stadig er kølige, nyder du den friske luft på din morgenløbetur gennem den nærliggende skov. En let, åndbar vindjakke i lysende farver beskytter dig mod morgenkøligheden, mens du nyder solen, der bryder gennem de mørkegrønne træer og bader skoven i et gyldent lys. Vågen og udhvilet spiser du morgenmad og planlægger en indkøbstur sammen med din bedste veninde – det er snart bikinisæson. En kort, feminin cowboy-jakke i vintage-look og wedges passer perfekt til din luftige sommerkjole på den timelange tur i byen. Om aftenen mødes du spontant med nogle venner til årets første havefest. Alt er perfekt: Kulørte lamper, grill og en herlig buffet, musik og glad snak. I skinny jeans og en blød læderjakke nyder du den lune sommernat og stjernehimlen over dig.

Alt for hurtigt er sommeren forbi. Efteråret kommer med de første kølige nætter og masser af farver. En varm uldfrakke eller en stilfuld tweedfrakke har for længst afløst din trenchcoat på vej til kontoret. Weekenden bruger du til at nyde de sidste dejlige dage i fulde drag. På lange gåture i skoven i en vatteret parka eller en foret duffelcoat oplever du bladenes utrolige farveskift og nyder de sidste solstråler og lægger planer for de kommende måneder. Snart er der igen gået et år – du glæder dig til fremtiden. Vi skal nyde det, der kommer, nyde hvert eneste øjeblik i fulde drag og hver eneste dag i året opleve noget nyt og vidunderligt i verdenen og i os selv. Det er det, der gør livet værd at leve. Med damejakker fra Esprit er du altid dig selv og altid klædt perfekt – uanset hvor turen går hen.

Vis mere...
Vis mindre...