new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Læderjakker til damer fra Esprit

Læderjakker er på en gang robuste og feminine, de kombinerer sexappeal med et touch af eventyr. På ingen andre jakker ser tidens tegn så afslappede og autentiske ud - læderjakker til damer bliver mere personlige og individuelle for hver dag, der går. Flot blouson af lammenappa eller en jakke i læder-look til damer, casual med farvede denim jeans og en afslappet trøje med V-udskæring eller spændende stilbrud til en fin kjole og ankle booties - læderjakker tilpasser sig fantastisk til vores egen stil og er som skabt til at blive vores kæreste eje i mange år.

Yndlingstøj, der er som skabt til os og passer til enhver style

Du har nogle lange arbejdsdage foran dig. Du har endelig fået din drøm opfyldt og sammen med din søster startet jeres eget lille cateringfirma. Du er fuld af entusiasme og har tusind idéer for fremtiden. Men først skal du have de sidste ting på plads til det store køkken og til forretningslokalerne. Om onsdagen mødes du med din søster i vintage-jeans, booties og en klassisk læderjakke i biker-stil med typiske lynlåse, og sammen kører I af sted i den nye firmavarevogn til en gros butik med køkkenudstyr for at købe bageplader og støbejernspander. Din søster, i skinny jeans og en kort taljeret læderjakke med høj krave, forhører sig om nogle tilbud, mens du lader dig inspirere af udvalget og samler idéer. Fuldt udstyret tager I til sidst af sted for at nå at få sendt nogle tilbud til potentielle kunder.

Moderne look i rålæder og tekstillæder - jakker i læder-look til damer

Om torsdagen er du lige ved at sove over dig. Hurtigt smutter du i et par chinos og en trøje med V-udskæring og klæder dig dertil mrf en enkel blouson i læder-look og skynder dig ned i køkkenet, hvor håndværkeren allerede venter for at installere en ny emhætte. Med den er din brugte køkkenindretning helt perfekt, og lokalerne er klar til den store indsats. Håndværkeren er lige gået, da din søster kommer, i en blød, feminin rålæder-jakke over en uldkjole med smalt snit. Hun har været hos trykkeriet for at hente en kasse med flyers og en oversigt over forskellige buffetforslag. Med en kop kaffe sætter I jer sammen i kontoret og gennemgår endnu en gang tidsplanen for de næste to dage - i morgen er I booket til et eksklusivt cocktailparty i en privatbolig. Om fredagen kører I tidligt af sted til markedet for at købe frugt, grønsager og frisk fisk og skaldyr. Det er en kølig morgen. Solen er endnu ikke stået op, da I springer ud af bilen, du i en foret frakke i læder-look, din søster i en blød læderjakke med tekstilpelskrave over en oversized striktrøje. Din træthed forsvinder straks, da du fornemmer den larmende, livlige stemning i markedshallerne. I kigger på tilbud, leder efter de perfekte ingredienser og tager to timer senere glade og tilfredse af sted til køkkenet. Mini-quiche, spyd med marineret red snapper, lammefrikadeller med frisk mynte og lækre petit fours i alle regnbuens farver - da du efter en 14 timers dag i jeans og stretch-bluse under en biker-jakke i smalt snit i læder-look stiller buffeten frem hos din begejstrede kunde, er du helt færdig - og kan næsten ikke vente med at komme i gang med den næste ordre.

Vis mere...
Vis mindre...