new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damejeans fra Esprit

Vi elsker alsidighed. Hvad vi spiser, hvordan vi tilrettelægger vores dag, hvilket tøj vi har på – den rigtige blanding af nyt og velkendt, af modigt og klassisk er det, der gør livet så afvekslende. Damejeans er ingen undtagelse. Tværtimod: De er et typisk eksempel på mangfoldighed og en uundværlig partner til den feminine, individuelle stil. Hvilken anden beklædningsdel kombinerer afslappet sexappeal og tidløs elegance så fornemt som jeans til damer? Hvad enten stilen er afslappet i denim-chinos, klassisk i bootcut-jeans eller sexet i farvede slim-jeans: Livet har mange facetter. Lad os nyde hver eneste, og alle i jeans.

Business, boyfriend-style og fortryllende feminine – damejeans har det hele

Ugen starter hektisk. Mandagen byder på møder mange forskellige steder i byen. Du kører skiftevis med tog og taxa, møder kunder, snakker med partnere og planlægger nye projekter. Afdæmpede sorte skinny jeans med en chiffon-bluse, der falder blødt, udtrykker formel elegance uden at begrænse dig. Tirsdag bliver meget mere afslappet. Du holder tidligt fri og mødes med din bedste veninde til en lang slentretur gennem byen. I bootcut-jeans med svaj, wedges og en lys stretch-bluse slentrer du gennem gaderne, kigger, shopper og snakker, indtil aftenen slutter med en hyggelig middag hjemme hos dig. Onsdag og torsdag går forbløffende hurtigt med de sædvanlige opgaver. Som altid er der travlt og kun lidt tid til slappe af. Pastelfarvede stretch-jeans eller klassiske jeans i lige snit med en blazer sørger trods stress for elegant afslappethed og godt humør på kontoret. Fredag hedder Casual Friday – på kontoret har du det på, som du føler dig bedst tilpas i. I denne uge er det flared jeans i mørkeblå eller i vintage-look, så din arbejdsuge får en afslappet afslutning. Det har du fortjent. Om aftenen er du inviteret til fernisering i det lille galleri rundt om hjørnet. Kunst skal være modig, og dit outfit med farvede jeans er det også: I slim jeans i en lysende rød farve sammen med dine yndlings-ankle-booties går tiden med spændende samtaler, indtil du får en sen drink med en veninde, hvor du lader aftenens indtryk passere revy.

Jeans – til enhver lejlighed og supermoderne sammen med ethvert outfit

Lørdag: Endelig weekend! Du vågner udsovet og fuld af energi. Solen skinner, det er en perfekt dag til picknick i parken med vennerne. Alle har noget med, og lige pludseligt er det hele meget hyggeligt med duge, kurve og alt det andet. I denim-chinos og en taljeret ternet skjorte ligger du drømmende i græsset og mærker solen i ansigtet, mens du nyder samværet med vennerne. Alt for hurtigt bliver det mørkt og tid til at planlægge aftenen. En god ven inviterer til den koncert, som du ikke kunne få billet til. Iført washed-jeans i stretch til en fashion-top lader du dig rive med af musikken, nyder den høje, pulserende stemning i det lille lokale og falder sent om aftenen træt og lykkelig i seng.

Søndag er tid for dig selv. Efter et langt bad og det helt store beauty-program spiser du morgenmad sent om formiddagen og i fred og ro i dit bekvemme weekend-outfit: bløde used-jeans og din yndlings-T-shirt. At læse avis, rydde op i lejligheden og snakke i telefon med din bedste veninde hører til standardprogrammet søndag formiddag. Et loppemarked lige rundt om hjørnet? Så er der alligevel noget nyt at opleve i dag. Sammen slentrer I forbi standene og leder efter små skatte. Kombineret med en smal top passer dine used denim perfekt ind i den levende loppemarkedsstemning. Ugen slutter med en rolig søndag aften – men allerede i morgen er alt igen nyt og anderledes. Vær klar til hver ny dag, med livsglæde og lyst til at opdage nyt. Nyd mangfoldigheden, som livet byder på – med jeans til damer fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...