new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
Visning:Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Kjoler fra Esprit

Kjoler er vores privilegie og den mest feminine af al beklædning. Som lavet til vores former forener de ubesværet absolut elegance med feminin afslappethed, fantasifuld charme og sexappeal. En klassisk, enkel etui-kjole, en raffineret chiffon-kjole med print eller en ekstravagant tylkjole med fine detaljer – damer bruger kjoler til særlige lejligheder og i dagligdagen. Kjoler betyder frihed: Frihed til at vise os, som vi føler os, til at opfinde os selv på ny og først og fremmest frihed til at være anderledes og altid storslået hver dag.

Afslappet elegance på kontoret, elegant afslappethed efter arbejdet

Flytte til en anden by: Fra i dag er alt anderledes. I den lille, lyse taglejlighed, som du fandt i sidste øjeblik, er der stadig masser af flyttekasser, der ikke er pakket ud, og de må vente til i aften – på din første dag på det nye job vil du være overbevisende fra begyndelsen. Klassisk-formel og chik, siger kontoret. Afslappet-elegant og bekvemt, siger du. En jersey-kjole med stretch i afdæmpede farver eller en diskret etui-kjole i lige snit med en kort blazer forener begge krav på den mest stilfulde måde. Det bliver en lang dag, hvor du skal lære dine kolleger på tværs af afdelingerne at kende, trykke hænder, stille spørgsmål og lære alt det nye. Du forbliver bare dig selv – i godt humør og afslappet stil. Endelig fyraften – pakke flyttekasser ud eller tage i byen og få en drink sammen med de nye kolleger? Ingen af delene. I aften kommer din gamle barndomsveninde for at byde dig velkommen i byen. Det er dejligt at se et kendt ansigt i de nye omgivelser. Med et glas vin sidder I ved køkkenbordet, ler, snakker og indhenter de sidste år. I sådan nogen øjeblikke passer en feminin slå-om kjole med effekter, en jersey-kjole, der falder blødt, eller en enkel strikkjole i lysende farver. Det er de foranderlige kjoler til hver dag, som bliver til noget særligt på grund af dig.

Kjoler til at smage på livet - fra afslappet stil på shoppingturen til den glamourøse aftengarderobe

Et par uger senere føler du dig allerede helt hjemme. Din lejlighed udstråler hjemlig hygge, dit arbejde er udfordrende og spændende, og om aftenen dyrker du og din nye yndlingskollega zumba i fitnessklubben rund om hjørnet. I weekenden udforsker I sammen byen – og butikkerne. Det rigtige outfit til lange shoppingture er feminint, stilfuldt og passer perfekt til din stemning: en viskose-kjole med print eller en stretch-kjole i bløde jordfarver til booties eller langskaftede støvler er med til dusinvis af ture i butikkernes omklædningsrum og får jer også til at le, når I arm i arm på vej til et pizzeria går forbi dagens sidste udstillingsvindue. Hvordan kan du blive mere fortrolig med en ny by end ved en romantisk middag i en lille restaurant? Du er blevet inviteret ud for første gang – til sådan en særlig lejlighed er der kun en kjole: Den legendariske lille sorte, der kan varieres i det uendelige, og en klassiker, der ikke kan holdes i skuffen. Glamourøs i bustierkjole? Ekstravagant med asymmetrisk snit? Fantastisk elegant i kropsnær jersey-etuikjole? Valget er dit – med den lille sorte skriver du din egen historie.

Kjolerne er ikke kun dine ledsagere, når du kommer til nye byer eller begynder et nyt livsafsnit eller skal til det første stævnemøde. Vi vil ikke undvære dem, når vi planlægger det helt store, og de er en del af vores dagligdag. Om vi kan leve uden kjoler? Det kan vi sikkert – men hvorfor skulle vi? Lad os nyde den mangfoldighed, som er forbeholdt os damer, elegancen ved lette stoffer og auraen af absolut kvindelighed – med kjoler fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...