new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
Visning:Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Toppe til damer fra Esprit

Dametoppe er det tydelige bevis på, at vi forstår at udnytte vores stylingmuligheder fuldt ud. Til alle damer, der vil have mere end bluser, T-shirts og long-sleeves, byder toppe til damer på det hele fra klassisk til trend-item, fra enkel til glamourøs. En sporty stretch-top eller en allover-printed fashion-top i et iøjnefaldende snit, skinnende viskose-miks eller klassisk sort? Det er helt fint med standarddele og basics – men mangfoldigheden af styles og farver er det, der giver et outfit vores helt personlige look. Lad os udnytte denne mangfoldighed – med dametoppe fra Esprit.

Toppe – vores allroundløsning til det feminine look

Det er fredag, og din bedste veninde fra skoletiden kommer på besøg i weekenden. To dage til at svælge i minder, udveksle nyt og igen nyde den gamle fortrolighed, som har knyttet jer sammen så længe. Stadig i dit kontor-outfit, en ærmeløs satin-shirt under den korte blazer, venter du på perronen, og to minutter senere giver du din veninde et stort knus. Nu går det først hjemad for at få et brusebad og bagefter i ro og mag at sidde med et glas vin og lidt mad og indhente de seneste måneder. Det er som om I har skruet tiden tilbage. Helt afslappet i en long-top og treggings af bomuld sidder I i timevis hyggeligt ved køkkenbordet og snakker, spiser og ler over gamle historier fra skoletiden, så tårene triller.

Lørdag sover I længe – der er dømt velvære. I en enkel tanktop af finribbet bomuld og sweatbukser henter du hurtigt lune rundstykker, så er der lang morgenmad med kaffe, juice og flere historier. Det er tid til at vise din veninde, hvor du bor. Sammen begiver I jer af sted til fods for at udforske byen. Selvfølgelig skal I også ind i de mange små forretninger og modebutikker, hvor man altid finder noget helt særligt. Afslappet elegant I en printed top, cardigan og jeans i boyfriend-cut slentrer I af sted og kommer gennem nye og kendte bydele, og I slutter til sidst turen i det vidunderlige lille trattoria, der er dit yndlingssted til særlige lejligheder.

Er med til alt: Dametoppe i enhver stil, til ethvert humør

Lørdag aften – nu er der lejlighed til at præsentere din gamle veninde for alle de mennesker, der betyder noget for dig. Hvornår snakker man bedre og mere afslappet end til god musik og en drink? I mødes med et par af dine nære venner i en stilfuld bar med live-musik. Elegant og feminin i skinny jeans, high-heels og en blødt faldende top i vandfald-look nyder I den levende og alligevel stilfulde atmosfære i den lille bar, den medrivende musik og den særlige stemning denne aften. Det er langt over midnat, før I tager afsked og arm i arm går hjemad – en vidunderlig dag. Det er alt for hurtigt blevet søndag og hjemrejsedag. Efter en stor kop kaffe og varme croissanter sidder I sammen i køkkenet, snakker om aftenen før og lægger planer for dagen. En god bekendt har inviteret dig til en udstilling med nye kunstnere i sit galleri. Kultur er det helt rigtige til en stille søndag, og en jersey-top i et raffineret snit til stretch-nederdel og støvler er det perfekte outfit til besøget i det lille galleri. I kigger længe på de usædvanlige billeder og kommer hjem fulde af nye indtryk. Så er det allerede tid til at pakke. På vej til banegården, afslappet i en henley-shirt, chinos og sneakers, er der for sidste gang lejlighed til at udveksle kære gamle minder. Et stort knus, du vinker længe og er fast besluttet: I næste måned besøger du hende.

Vis mere...
Vis mindre...