new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Habitbukser til damer fra Esprit

Uforlignelig business-chik, bekvem pasform og en stor portion kvindelighed - habitbukser kombinerer alle disse fordele og mere end det: De fås i et væld af forskellige materialer og snit og får os til at se godt ud på en afslappet måde - på kontoret, til en officiel lejlighed eller til et forretningsmøde. Stretch-bukser eller business-bukser, glencheck, pepita eller sildeben - vores formal outfits fortjener det lille ekstra. Og hvad fortjener vi? Afslappet, elegante habitbukser, som hele tiden giver os nye muligheder for at kombinere og skabe vores helt egen stil.

Klassisk enkle eller stærke farver, med læg i linningen eller bootcut

Du er inviteret til din søsters fødselsdagsfest. I klassiske, mørke habitbukser, frækt mikset med en farvet vandfald-top, står du sammen med nogle gamle veninder og snakker om jeres skoletid. Med et smil lytter du til dine veninders pigedrømme , som handlede om at være en smuk prinsesse, dyrlæge eller en berømt skuespiller. Så længe du kan huske har din drøm været at få din egen café med alt, hvad der hører til: Fantasifulde kager og tærter, en farvestrålende blandet indretning med flotte vintage-møbler og et smukt pyntet udstillingsvindue. En af din søsters veninder hører det: Ikke langt fra hendes egen lejlighed er der et tidligere konditori til leje. Lokalerne og beliggenheden er som skabt til en hyggelig café. Straks næste morgen laver du en aftale med ejendomsmægleren om at se butikken. I tweed-bukser med smalt snit og en kort blazer venter du foran butikken og kigger på omgivelserne. Modebutikker, små designere og populære restauranter gør dig nysgerrig. Indenfor i butikken falder du straks for det hele. Gammeldags blå og hvide fliser på væggen, en slidt hvid trædisk og et udstillingsvindue over hele fronten, som får rummet til at virke stort og lyst. En del af udstyret til det gamle bageri er der også stadig. Spontant aftaler du at spise middag med to veninder i en lille sushi-bar for at fortælle om din opdagelse og bede dem om deres råd. I enkle, mørkegrå chinos, booties og en let cardigan er du i færd med at fortælle, da ejendomsmægleren ringer. Ejeren vil gerne mødes med dig i slutningen af ugen for at høre mere om din idé. Først fatter du det slet ikke, men så begynder du glædesstrålende sammen med veninderne at finde på navne til din nye café.

Habitbukser til damer: Perfekte til kontoret, vidunderlige i hverdagen

I grå glencheck-bukser og en silkebluse står du et par dage senere selvsikker og strålende glad i ejendomsmæglerens kontor og fortæller ejeren om dine idéer. Din begejstring synes at smitte - ejeren lover at få kontrakten lavet hurtigst muligt. Med en aftale om at se butikken igen og kontrakten inden for rækkevidde begiver du dig glad og lykkelig hjemad. Der er så mange ting, der skal gøres: Møder i banken, aftaler med håndværkere, forhandlinger med leverandører. I de næste uger er du på farten fra morgen til aften, afslappet i bootcut-bukser i stretch eller formel i smalle business-bukser med sildebensmønster. Der skal sørges for indretningen, og der skal trykkes menükort (med mad og drikkevarer). Nogle venner hjælper med at uddele flyers og med at vælge de forskellige kagekreationer. Blomster og små, individuelle accessories fuldender den hyggelige stemning i din lille butik. På åbningsdagen står du stolt bag disken i lysegrå bukser i kanvas-look og en smuk sort bluse - nu er der et nyt hot tip i kvarteret.

Vis mere...
Vis mindre...