new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Badekåber til damer fra Esprit

Badekåber er en uundværlig del af vores garderobe, uden at de nogensinde kommer uden for vores fire vægge. De er udtryk for vores personlige mode-understatement – velbefindende på den mest stilfulde måde. Badekåber til damer behøver ikke at blive vist frem. De føles hjemlige og udstråler masser af hygge. Og selv om du har fundet din perfekte badekåbe og helst ikke vil af med den igen, findes der et utal af muligheder: En let og lækker kimono til den første kop kaffe i haven en sommermorgen, eller den tykke, bløde badekåbe i frotté, der holder os varme og får os til at føle os veltilpasse efter brusebadet. Der skal ikke meget til for at skabe ægte luksus: Kun lidt ro, tid og en dejlig badekåbe.

Blød, lækker og fantastisk bekvem – frotté, velour eller modal/stretch

Endelig! Sammen med din bedste veninde er du på vej til et todages ophold på et luksuriøst wellness-hotel lidt uden for byen, eventyrligt smukt beliggende direkte ved skoven. Oppe på værelset smider du dig først på den kæmpestore dobbeltseng og studerer hotellets beauty- og wellness-tilbud. Massager og aromaolier, manicure og ansigtsbehandlinger, masker, plejende bade – hvordan skal du nå alt det på to dage? Men først skal du checke wellness-området. Så snart du kommer ind, får du udleveret en blød, cremefarvet badekåber i frotté og matchende tøfler. Blødt indhyllet begiver du dig hen til den kæmpestore pool, hvor du slapper af i det varme vand og nyder den stille baggrundsmusik og af og til tager en tur i den dejligt varme whirlpool. Sauna eller dampbad? Du beslutter dig for dampbadet, der hver dag tilsættes nye aromatiske dufte. Du sidder længe med lukkede øjne i den varme damp, der dufter af frugtolie, mærker hvordan dine muskler slapper af, og du lader tankerne flyve. Efter den sidste tur i poolen for at blive kølet af pakker du dig igen ind i din bløde badekåbe med en vidunderlig følelse af lethed og træthed. Så bare et glas friskpresset juice ved poolbaren og op på værelset. Der er allerede tæppet af, og der ligger en hvid kimono af tyk, vamset frotté klar til dig. Du føler dig så vidunderligt afslappet, at de kølige, silkebløde puder virker meget mere tillokkende end den bytur, som du egentlig havde planlagt. Det bliver en rigtig bedste veninde aften: Dejligt bekvemt i de silkebløde kimonoer, med masser af puder i ryggen, sidder I sammen på sengen, bestiller lidt at spise og ser gamle film på hotellets kanal.

De gør vores morgener perfekte og sørger for hygge i weekenden: Badekåber til damer

Næste morgen sover du længe, indtil sollyset strømmer ind ad altandøren. I spisesalen venter en luksuriøs morgenbuffet med frugtsalat, frisk juice, müsli, yoghurt, æg og varme rundstykker. Den vidunderlige kaffe gør starten på dagen perfekt. I dag har du et omfattende beauty-program foran dig. Efter et par svømmetag i poolen går du og din veninde ind i det store spa-område og får udleveret flot, mørkeblå kimonoer af blød velour. Efter en klassisk ansigtsmassage med efterfølgende luksusmaske til dig og en chokolademaske til hele kroppen til din veninde står den på hot stone massage og aromabad. Indhyllet i kimonoens bløde stof ligger du på briksen, nyder de bløde bevægelser og føler dig fuldstændig afslappet og rolig. Efter en lækker salat og en gåtur i den nærliggende skov er det tid til en ansigtsbehandling i spa-området for din veninde. Du har bestilt manicure på værelset. Du sidder bekvemt og afslappet på sofaen i din lette kimono i modal/stretch og læser i et blad, mens dine negle i sandhed får en kongelig behandling. Perfekt stylet og som født på ny sidder I om aftenen i hotellets restaurant og lader jer forkæle en sidste gang. Disse to dage var mere end en ferie. Tid til dig selv, tid til at nyde og slappe af - til alt det, som ægte luksus består af.

Vis mere...
Vis mindre...