new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Push-up-bh'er fra Esprit

Push-upbh'er er lingeri med det lille ekstra. De støtter og er fantastisk komfortable i alle situationer, men derudover giver en push-up-bh ethvert outfit et touch af kvindelighed. En balconnette-bh eller en bøjle-bh i silke med fine blondedetaljer til en flot dybt nedringet kjole eller til feminine former i en stretch-top: push-up-bh'er er vidunderlige små hjælpere, der er med til at få det bedste ud af vores personlige look. I de mange forskellige styles - fra elegant til sød og fin, transparent, med print eller fin hvid silke - passer push-up-bh'er altid til vores helt egen stil og til ethvert humør.

Push-up-bh'er - mangfoldige everyday styles til feminine former

Det bliver en spændende uge i det lille fotogalleri, hvor du arbejder. På fredag er der en stor fernisering med en kendt fotograf, der har skabt sig et internationalt navn med sine enormt udtryksfulde billeder. Onsdag morgen starter med to møder med journalister lige efter hinanden, hvor du kort skal præsentere kunstnerens arbejde og gøre opmærksom på udstillingen. Præcis og fuld af energi mødes du med den første journalist i galleriet, i sorte treggings og en feminin taljeret kort blazer, derunder din fine push-up med multifunktionelle stropper, der matcher dit outfit perfekt. Du klarer opgaven suverænt og fortæller også lidt mere om galleriet og dets historie.

Om eftermiddagen kontrollerer du hurtigt endnu engang hotelreservationen og ankomsttidspunktet for fotografen, og så tager du hjem for at klæde om til en forretningsmiddag. Din chef og mentor har inviteret dig på middag på et smart, fransk brasserie for endnu engang at aftale detaljerne for de næste to dage. En enkel nålestribet kjole med V-udskæring, derunder en romantisk balconnette-push-up med bøjle, sørger for en fin blanding af business-dress og aften-style. Det bliver sent, og torsdag morgen bruger du til en times pilates i fitnesscenteret for at holde dig i form. I ¾-leggings og en stretch-tanktop over en åndbar, silkeagtig bøjle-bh med behageligt polstrede stropper og bløde hipster-minitrusser gennemgår du den ene øvelse efter den anden sammen med din træner, nyder den fysiske anstrengelse og mærker, hvordan alle spændinger løsnes. Der er endda tid til en hyggelig morgenmad derhjemme - fotografen ankommer fra London først lige efter frokost . I smarte farvede skinny jeans, ankle booties og en silkebluse med blødt fald, derunder en elegant push-up-bh med polstrede skåle og blondebesætning, er du præcis til tiden i lufthavnen for at hente gæsten og bringe ham hen til hotellet. Du anbefaler ham et par interessante steder i byen og aftaler at mødes med ham næste morgen i galleriet.

Feminin, sexet og først og fremmest: vidunderlig bekvem i alle situationer

Fredag er du tidligt i gang med arbejdet. Afslappet chik i en klassisk push-up under en strikkjole og langskaftede velourstøvler går du i strålende humør i gang med arbejdet. Sammen med din chef og fotografen koordinerer du ophængningen og belysningen af fotografierne, diskuterer rækkefølgen og kontrollerer skiltene med oplysninger om de enkelte værker. Efter en sen frokost stiller du drikkevarer, glas og fingerfood frem, før du skynder dig hjem for at tage et hurtigt brusebad og klæde om til din aften-styling. En kropsnær, sort kjole med vandfald-front og high heels, derunder en sexet push-up-bh med blonder og en fin blonde-string, sørger for stilfuld glamour - præcis som anledningen kræver det. Dit outfit er enkelt, men med et særligt touch og passer perfekt til de store stemningsfulde sort-hvid-fotografier og til den livlige, animerede stemning i galleriet. Ferniseringen er en stor succes - det er sent om natten, før de sidste begejstrede gæster går. I taxaen på vej hjem glæder du dig allerede til den første udstillingsdag.

Vis mere...
Vis mindre...