new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Trusser fra Esprit

Dametrusser er lingeri-klassikeren, men alt andet end gammeldags. Blandt de mange forskellige undertøjsvarianter er trusser et sikkert valg til et feminint look med stor komfort. De sidder som støbt på, både når du dyrker sport, er på kontoret eller når du er klædt i aftenkjolen, og de er altid smukke at se på i de mange forskellige materialer og farver. Farvede trusser i bomuld til sport, søde minitrusser til en smal kjole eller trusser med lav talje, der passer perfekt til bootcut og hipster jeans – der er altid passende dametrusser til hver eneste dag, til ethvert outfit og fashion-humør.

Dametrusser – fantastisk bærekomfort i fint, feminint look

Selv om din bedste veninde skal giftes om kun to måneder, er der næsten ikke forberedt noget endnu. Du og to andre gode veninder skal være brudepiger, men meget mere er der ikke bestemt. Grund nok til at vise sig som en kompetent brudepige og fantastisk veninde og overraske den kommende brud: Efter et par dages planlægning banker du en formiddag på hendes dør, og med dig har du de to andre brudepiger og to platter med fornem finger food og petit fours. Sammen med jer ankommer en medarbejder fra brudekjoleforretningen med to store stativer med kjoler til brud og brudepiger. I et par sekunder er din veninde helt målløs. Så starter en fantastisk dag med at prøve kjoler, snakke, le og mindes. Allerførst skal der selvfølgelig vælges brudekjole. I søde, cremefarvede trusser med blonder og en passende push-up-bh står din veninde sammen med damen fra butikken ved kjolestativerne og prøver at beslutte sig for, om brudekjolen skal være snehvid eller champagnefarvet. Du åbner en flaske isafkølet Prosecco-vin, mens en af de andre brudepiger i fine trusser med blomsterprint er ved at tage en lang, syrenfarvet bustier-kjole på. I ler stadig over den specielle kreation, da din veninde kommer hen til jer i en smal kjole i lys silke og med en dyb udskæring. Hun ser fantastisk ud, og kun iført en bluse og sorte talje-trusser begynder din anden veninde at rode i poserne med sko for at finde de helt rigtige pumps til kjolen. I er enige om, at kjolen er vidunderlig – men alligevel er din veninde ikke helt tilfreds.

Moderne styles til hver dag og fin luksus til særlige anledninger

I fortsætter med at prøve og give gode råd, med masser af latter, sukkersødt bagværk og mange forrykte idéer. I romantiske hvide trusser med en multifunktions-bh er du ved at se nærmere på brudepigekjolerne, da din veninde opdager en speciel, knælang brudekjole i cremefarvet chiffon. Hun prøver den straks, komplet med sexede trusser i tyl, push-up-bh og matchende strømpebånd. Den sidder helt perfekt på hende. Enkle, silkeblanke pumps fuldender det individuelle look. Uden at I har lagt mærke til det, er det blevet eftermiddag. Rådvild kigger du på to forskellige kjoler i tyl, da en af brudepigerne, i silkeagtige, mørke minitrusser og en matchende balconnet-bh, uden et ord rækker dig en antracitfarvet etui-kjole og blanke, sorte pumps. Til sidst står I alle fire foran det store spejl i soveværelset som brud og brudepiger i det perfekte outfit og poserer til et imaginært bryllupsbillede. Så kan den store dag komme – du er helt klar.

Vis mere...
Vis mindre...