new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Panties fra Esprit

Panties er supermoderne lingeri: Denne variation af klassiske trusser fås ofte i bredt snit med korte ben, og de er på en gang meget feminine og vidunderligt bekvemme. Snittet giver den største bærekomfort og passer perfekt til sporty og afslappede outfits, men panties fås i et væld af forskellige materialer og styles, fra silkeagtige hipster-shorts over forførende blonde-panties til fine panties med print. Sexede, enkle eller elegante - panties byder på afvekslende, bekvemme styles til hver eneste dag.

Smarte styles og bekvem pasform – afslappet kvindelighed

Efter at du længe havde boet sammen med et par veninder, var det på høje tid at finde din egen lejlighed. Du er ovenud glad, for i en måned har du nu haft din egen 2½-værelses lejlighed med altan i et lyst ældre byggeri – rigelig plads til dig og din egen stil. Det er en sen fredag eftermiddag, og du sidder helt afslappet i sofaen i en oversized T-shirt og panties med sødt broderi, da det ringer på døren. På trappegangen står dine to tidligere roomies med rygsække og store smil. Der er sprunget et vandrør i den gamle lejlighed, og de har brug for et sted at overnatte. Helt uventet får I mulighed for at genoplive bofællesskabet i din nye lejlighed. De fortæller lidt mere om det sprungne vandrør, og så starter en klassisk pigeaften – hvor "bekvem" er nøgleordet. I en stretch-longtop og lavtaljede panties med fin struktur, gør den ene af veninderne sig det bekvemt i sofaen, mens din anden veninde, i en blød jersey-cardigan og hipster-shorts, leder efter gamle yndlings-CD'er. I bestiller en stor pizza og finder neglelak og ansigtsmasker frem. I sidder sammen til langt ud på natten, snakker, ler og fortæller hinanden de nyeste rygter. Som sædvanligt sover den ene af veninderne stadig fast næste morgen, da du sammen med den anden tager hen i fitnesscenteret for at vågne op til en times pilates. Sporty i T-shirt og ¾-leggings, derunder hipster med mikrofiber, snører du dine sneakers i omklædningsrummet. Din veninde tager hurtigt et par lette jersey-shorts over sine smalle, sorte panties og går med dig ind i salen, hvor træningen lige er startet. Friske, fulde af energi og i højt humør går I tilbage til lejligheden og bliver modtaget med glad musik og en herlig duft af kaffe. På bordet står der allerede friskpresset juice og varmede rundstykker. Din veninde, i en stribet pyjamas-overdel og fine panties med blomsterprint, er ved at dække morgenbordet.

Blonder og tyl vs. mikrofiber og sporty snit – panties er allround-lingeri

Efter morgenmaden sidder I stadig ved køkkenbordet, da viceværten fra den gamle lejlighed ringer. Han skal have adgang til lejligheden for at inspicere eventuelle vandskader. Dine veninder trækker hurtigt lod om, hvem der skal tage hen til lejligheden med nøglen. Lørdagen er lige begyndt, og du har ingen planer for dagen, så derfor beslutter du dig spontant til en shopping-tur sammen med den heldige veninde, der trak det længste strå. En time senere og omhyggeligt stylet tager I af sted til byen. I mini-hipsters i rødt tyl med en matchende push-up-bh under chinos med smalt snit og en trøje med V-udskæring i kashmir, din veninde i sorte panties med shaping-effekt under en elegant etui-kjole og smalle booties, slentrer I gennem gaderne, kigger ind i butikkerne, roder og finder ting. Sent på eftermiddagen støder din anden veninde til jer. I slentrer alle tre videre igennem byen og ender til sidst på den lille italienske restaurant, hvor I har tilbragt så mange aftener sammen. 24 timer - helt som i gamle dage.

Vis mere...
Vis mindre...