new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Nattøj til damer fra Esprit

Nattøj og lounge-wear skal først og fremmest være på en måde: bekvemt og blødt, hvad enten det er til at sove i, til en hyggelig aften på sofaen eller en afslappet søndag morgen derhjemme. Men hvem siger, at nattøj til damer ikke også kan have en stor portion style og personlighed? En blondetop til løse jersey-bukser, en feminin chemise eller en klassisk pyjamas i bomuld - smart nattøj og lounge-wear byder ikke kun på komfort, men også på uendeligt mange muligheder. De mange forskellige overdele, shorts og bukser kan kombineres alt efter humør og årstid. Natten er en stor del af døgnet - grund nok til at føle sig lige så velklædt derhjemme, som når man er på farten.

Feminint, afslappet og til alle årstider - nattøj til at føle sig godt tilpas i

Din lange søgen har givet resultat: Endelig har du fundet en lejlighed, som du kan dele med din bedste veninde. I en uge har I malet og indrettet lejligheden, og nu begynder alt det sjove. Den første aften i lejligheden tilbringer I helt afslappet på sofaen. Du i en blød, ensfarvet jersey-pyjamas, din veninde i bukser i blød bomuld-flonel og en longsleeve med stretch. En stor portion pasta og et glas vin til hver - sådan nyder I jeres nye hjem og lægger planer for fremtiden. De næste uger flyver af sted. På jobbet er der meget at lave, og efter fyraften er der altid nogle småting, der skal ordnes i lejligheden. De helt rigtige gardiner til køkkenet, en ny bademåtte, en radiator, der skal males. Før du ved af det, er der gået en måned - det er på høje tid at holde jeres housewarming-party. Det er nu bestemt, at festen skal være på lørdag. Så snart du vågner, stadig i en natskjorte i jersey med en fin knapstolpe, sætter du dig ved køkkenbordet, nyder den dejlige morgensol og vågner langsomt med en stor kop kaffe og begynder at skrive en indkøbsseddel til om aftenen. Lidt efter kommer din veninde ud i køkkenet, lige så forsovet i boxershorts i bomuld og en stretch-top. I beslutter at købe ind sammen og derefter ordne alle forberedelserne til festen. Det bliver en dejlig aften. Alle vennerne og mange af jeres nye naboer kommer for at se jeres nye lejlighed og indvie den på passende vis. I alle rummene bliver der snakket, danset og leet, indtil I i de tidlige morgentimer udmattede og glade falder i søvn i sengen.

Mix it: Masser af kombinationsmuligheder, altid bekvemt og smart

Om søndagen sover I begge længe, indtil I bliver vækket af solen, der skinner ind igennem altandøren. Herligt bekvemt i klassiske, ternede pyjamasbukser i luftig bomuld og en tanktop bliver du liggende lidt, døser og tænker tilbage på aftenen. Til sidst tager du dig sammen - der skal ryddes op efter festen. I køkkenet bliver du mødt af duften af kaffe. Din veninde, stadig i natskjorte i bomuld med blødt fald og klipklapper, er allerede i gang, med uglet hår og i højt humør. Sammen rydder I op, lufter ud og gør rent, før I sidder længe over morgenmaden i køkkenet. Der er kun en ting at gøre for at komme af med den sidste rest træthed: Ud i den friske luft og gå en lang tur i de stille gader! I slentrer rundt i kvarteret og kigger til sidst ind på en lille bistro til en kop espresso og et stykke himmelsk cheesecake. Om aftenen vil din veninde en tur i saunaen, og efter et duftende skumbad gør du dig det behageligt på sofaen i bekvemme shorts i bomuldsjersey, en top med blonder og en jersey-cardigan. En vidunderlig weekend.

Vis mere...
Vis mindre...