new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
Visning:Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Pyjamas-sæt fra Esprit

Det er modsætnigerne, der gør vores liv så afvekslende. Pyjamas-sæt er uden tvivl en af disse modsætninger. For selv om vi elsker fint, forførende nattøj, og selvom vi nyder at style os hver dag på ny, så finder vi hver gang tilbage til det gode gamle pyjamas-sæt - og til ægte velbefindende. I klassikeren af ternet bomuld eller i jersey-stretch-pyjamas med moderne print: I de øjeblikke, hvor vi bare vil slappe helt af og føle os godt tilpas, er det tid til vores pyjamas.

En kendt ledsager med nyt, feminint ansigt

Om lørdagen vågner du op til en mørk, overskyet himmel. Det lover ikke godt for den planlagte vandretur i weekenden. Stadig i stretch-pyjamas med long top og leggings ringer du til vennerne - I bliver nødt til at afvente. Under morgenmaden kommer afgørelsen: ingen vandretur ! I overvejer om det så skal blive en lang weekend uden planer i stedet for? Spontant beslutter du dig for det nærliggende: blive hjemme, slappe af og få ordnet de 117 småting, der altid bliver udskudt. Du skal rydde op i klædeskabet, sortere gamle magasiner og snakke længe i telefon med din søster. Du har al tid i verden og nyder for en gangs skyld at være alene. Dagen går stille og roligt, og efter et langt, varmt bad glæder du dig til en hyggelig aften på sofaen. I en blød pyjamas af bomuld med smalt snit sætter du dig godt til rette med en stor pude og tænder for det varme lys fra din læselampe. Der står varm te klar og en stabel bøger og avisen. Du læser, tænker og før du ved af det, er du tilfreds og tilpas faldet i søvn på sofaen.

Luftigt eller vamset, trendy eller klassisk: Pyjamas-sæt til rigtig hygge

Søndag morgen er det nok at kaste et blik ud ad vinduet - stadig dagsregn. Denne weekend er som skabt til at slappe af og nyde det. I en blød hjemmedragt med lynlås sætter du dig på vindueskarmen i køkkenet, nipper forsigtigt til den varme kakao og ser, hvordan regndråberne løber ned ad ruden. Senere kommer din bedste veninde forbi. Hendes mand skal på en forretningsrejse til udlandet om torsdagen - en perfekt lejlighed til en pigeaften: bare jer to - det sker alt for sjældent. I overvejer om I hellere vil drikke cocktails eller gå ud at danse? I bliver enige om at det måske bliver en anden gang. I dag skal der være pyjamasparty. I sidder sammen på sofaen, du i en blød jersey-pyjamas og din veninde i en pastelfarvet web-pyjamas i bomuld med klassisk snit. Med masser af puder og en stak DVD'er føler I jer næsten som børn igen. I dag er der bare ingen, der tysser på jer eller afholder jer fra at tilbringe hele natten på gulvet i stuen med kiks og chokolade. I bestiller pizza, ser gamle serier og snakker. Dejligt afslappet, så fortroligt og fantastisk hyggeligt! Der er meget at opleve. Der er nye ting, der skal opdages og læres - men nogle gange er det fortrolige og det velkendte en vidunderlig afveksling. Oplev det velkendte på ny, i vidunderlige pyjamas-sæt til damer fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...