new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
9480-image-esprit-magazin-style-guide-wearathome

Hvad skal jeg tage på, når jeg arbejder hjemmefra?

Hjemmekontoret som arbejdsplads har aldrig været vigtigere end lige nu. Men så kommer spørgsmålet: Hvad skal jeg tage på, når jeg arbejder fra mit hjemmekontor?
Vi siger: Lige hvad du vil, så længe det er behageligt at have på!
En afslappet sweatshirt, et par stofbukser i joggingstil, bløde sokker - så er du perfekt klædt på. Denne stil ligner casual business look, men det er næsten lige så rart at have på som dit klassiske weekendtøj.
Hvis du skal deltage i videokonferencer, bør du være opmærksom på, at du helst skal vælge tøj i lyse farver og diskrete mønstre. Sarte pastelfarver som lys gul, rosé eller mintgrøn er flotte og friske. Hvis du vælger mørke eller skrappe farver og opsigtsvækkende mønstre, kan det påvirke billedkvaliteten. Og glitrende smykker kan fremkalde uønskede lyseffekter.
Som du kan se, er der kun nogle småting, du skal være opmærksom på, og der er mange muligheder for at vælge tøj til hjemmekontoret. Der er bare tilbage at sige: Vælg et afslappet outfit, så er du klar til at starte arbejdsdagen hjemmefra.
 

9455-image-esprit-magazin-style-guide-tshirt

T-Shirten – passer til det hele

Denne basic må ikke mangle i dit klædeskab, for den er en fast del af et afslappet outfit. Ensfarvet, kulørt eller med statementprints: T-shirts passer simpelthen til det hele. Særligt cool ser de ud sammen med jeans og sneakers. En læder- eller jeansjakke giver et særligt afslappet look. Vælg en blazer, hvis du foretrækker en elegant stil. Men også nederdele ser flotte ud sammen med en T-shirt; tag nederdelen på henover, færdig. Hvis du synes, at det er for kedelig, så vælg en kulørt T-shirt, eller måske én med striber eller blonder? Når det bliver varmere i luften, så brug en let shirt af hør. Jeans, joggingbukser eller blazer - T-shirten er så alsidig, at den passer til al slags tøj.

KØB T-SHIRTS

9455-image-esprit-magazin-style-guide-home

Trendfarver til dit hjem

Også hjemme hos dig selv har du brug for at se, at den nye sæson er startet. Årets absolutte trendfarver er havets farver som klassisk blå eller mat turkis; de giver dit hjem et friskt maritimt pust. Hvis du ikke ligefrem beslutter dig for at male en hel væg, kan du bruge flot tilbehør som puder eller tæpper. Du kan med fordel kombinere farverne med grå, hvid eller beige. Men også varme, bløde pastelfarver og naturfarver er meget populære og giver en ekstra portion hygge i dit hjem. Her dominerer farver som pudder, chokolade, olivengrøn eller okker. Hvis du fortrækker et hjem med kraftige farver, kan du glæde dig over, at kombinationer med rød og orange vil være med os hele året.

KØB BOLIGINDRETNING

9258-image-esprit-magazin-style-guide-denim-fit2

Denim 

Der er noget tidløst over denim. Er der nye trends? Jeans i lys og hvid med nye vasketeknikker! For disse basics kan du ikke undvære.

Lyse farver: Minimalistisk med sort eller klassisk med hvid - det kan ikke gå galt! Hvis du vil have mere fashionpower, gå efter dyreprint eller pangfarver.

Hvide jeans: I all-white-look er du elegant og trendy med stil. Vigtig: Husk små highlights med accessories, som helst ikke må være hvide.

KØB DENIM

9258-image-esprit-magazin-style-guide-kleider

Kjoler, kjoler, kjoler

Smart, cool, feminin? Kjoler til enhver stil. Psssst, …& uanset størrelse!

Med talje & vidde: 
Vores garanti for en drømmesilhout

Midi: 
Perfekt til store kvinder

A-silhouet:
 Skal der camoufleres et par kilo? Pyt.

Køb kjoler

9258-image-esprit-magazin-style-guide-neon

NEON? NICE!

På sin vis synes du, at neon er alle tiders, men du ved ikke rigtig, hvordan du skal bruge influencer-looket? Vi siger: Du tør godt! 

Vores styling-tip: For at få den kraftige neongule farve til at fungere, bør du altid kombinere pangfarven med en diskret kontrast som sort, blå eller beige.
 

Hvilken neonfarve passer til dig?
Neon kan være lidt tricky. Den skal passe til din hud, ellers får den dig til at se bleg ud!
Hvis du har lys hud, passer kølige neonfarver som gul eller grøn rigtig godt til dig.
Hvis din hud er mørkere, kan du vælge blandt alle neonfarverne. Kraftig neonpink eller -orange passer særligt godt til dig, fordi farverne får din mørke hud til at stråle.
 

9258-image-esprit-magazin-style-guide-bandana

BANDANA IS BACK

Du kan bruge den som lille tørklæde, som hårbånd, hårelastik eller tilbehør til din taske. Den er DET ultimative forårstilbehør, der giver dig et afslappet forårslook.

 Til guiden

  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)