new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre
9258-image-esprit-magazin-pflege-schrank

Orden i klædeskabet

I henhold til diverse studier bruger vi kun 20% af vores tøj! Derfor hjælper regelmæssig udrensning i dit skab dig med at få et overblik over det tøj, som du ikke har brugt i lang tid. Giv dig god tid, når du sorterer dit tøj. Det er mest effektivt, hvis du tømmer skabet helt og tager fat i hvert enkelt stykke tøj. Og så kan du måske lige gøre skabet rent ved samme lejlighed, ik’? Begynd med at lægge dit absolutte yndlingstøj i skabet i øjenhøjde. Lad være med at stable tøjet for højt, og læg det tøj, som du ikke bruger så tit, bagerst i skabet. Et godt overblik hjælper dig, når du om morgenen hurtigt skal finde det passende outfit. Hvis det er muligt, pak sæsontøj væk, for hvem har brug for vinterfrakker om sommeren?

Tip: Drej alle bøjler, så åbningen peger i samme retning. Når du har brugt et stykke tøj, vender du bøjlen. Hvad med de bøjler, som efter seks måneder stadig ikke er blevet vendt? Det tøj har du ikke brugt i et halvt år, det hjælper sikkert med at skille sig af med det.

9258-image-esprit-magazin-pflege-lagerung

Den rigtige opbevaring er vigtig

For at dit tøj holder faconen rigtig længe er det vigtigt, at det opbevares på den rigtige måde. Men du skal selvfølgelig vide, hvordan du skal gøre. Her er en meget enkel grundregel: Uld foldes, alle andre materialer skal helst hænges på bøjle. 
Da uld er relativ tung og ustabil, vil dine striktrøjer af uld blive længere og længere og få grimme buler, hvis du hænger dem på en bøjle. Derimod krøller lette kjoler og bluser nemt, hvis du ikke hænger dem på bøjle. 
 

9358-image-esprit-magazin-pflege-linen

Hør

Gode nyheder! Det er lettere end du tror at pleje dit yndlingshørtøj. De robuste naturfibre kan i starten føles en smule ru, men efter hver vask bliver stoffet blødere. Vær opmærksom på følgende:

Brug helst et finvaskemiddel uden blegemiddel & vælg skånevask ved lav temperatur. Centrifuger kun i kort tid og med lav omdrejningshastighed, og hæng tøjet op, mens det stadig er fugtigt. Hør har brug for restfugtighed, når det skal tørre. Hvis stoffet har trukket sig en smule sammen, kan du let få det i facon igen, når du stryger det. Men husk: Også ved stygningen bør stoffet stadig være fugtigt.

9258-image-esprit-magazin-pflege-motten

Du kontra møllene

Hvordan sikrer du dit klædeskab mod ondskabsfulde mølangreb? Vi anbefaler en til to små poser med lavendel, som du lægger mellem dit tøj eller hænger ind i skabet. Den duft bryder møllene sig slet ikke om, og på den måde beskytter du dit yndlingstøj mod små huller. 
 

9258-image-esprit-magazin-pflege-leder

Sådan holder du dit lædertilbehør i den rette facon

Selvfølgelig vil du i så lang tid som mulig kunne glæde dig over dine tasker og sko i ægte læder. En del af basisplejen er derfor imprægneringen. Alligevel kommer lædertilbehør ud af facon, hvis du bruger det ofte. Derfor bør du hænge dine tasker op og sætte skolæste i dine sko, når du ikke bruger dem. Du bør stoppe sammenkrøllet papir i taskerne og helst opbevare dem i en stofpose. På den måde holder dine flotte læderdele faconen i lang tid.

TIL TASKERNE  KØB SKO

  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)