new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sandaler og klipklapper til damer fra Esprit

Sandaler og klipklapper til damer gør vores look let og sommerligt, for med dem på kan vi næsten mærke strandsandet eller det bløde græs under fødderne. Sandaler og sandaletter til damer fås i et utal af forskellige styles og faconer, så de nemt kan kombineres med vores yndlings-outfits: Hvad enten det er lædersandaler med feminine krydsede remme eller sandaletter i bast med kilehæl og plateausål, så passer de altid perfekt til en let sommerkjole eller det cool jeans-look. Det er for længst blevet god stil, at vi har vores elskede sandaler på i byen eller på kontoret, for i feminine sling-back-sandaler med en lille hæl eller elegante wedges med remme gør vi et overbevisende indtryk i enhver situation.

Feminin lethed: damesandaler

Det er en varm lørdag morgen. Da du kommer tilbage fra din løbetur, smider du straks de varme løbesko. I dag er det helt sikkert for varmt til flere anstrengelser. Efter et forfriskende brusebad føler du dig meget bedre tilpas, og du er glad for, at du klarede din morgenløbetur så tidligt. Netop som du har sat dig med en bog på altanen, ringer telefonen. Dine veninder har besluttet, at det er den perfekte dag – og især det perfekte vejr – til en udflugt sammen! Du er straks med på idéen, tager et par korte shorts og en luftig tunika på … og tøver så. Hvor går turen egentlig hen? Hvis det er en bytur, vil du gerne have dine nye bast-wedges med den høje kilehæl på. Men hvis det er en tur til vandet eller ud i naturen, så passer de flade tåsandaler i læder bedre. Du beslutter dig hurtigt for de søde remsandaler med de glitrende applikationer, som er perfekte til brug både i byen og i naturen. De har en bekvem, flad sål, der gør dem gode at gå i, men de har også en smart og feminin lille hæl. For en sikkerheds skyld smider du solcreme, en flaske vand og din bog ned i din rummelige basttaske, sætter et par solbriller i håret, og så er du klar. Dine veninder henter dig i bil. I deres lette sommerkjoler, luftige shirts og sandaler og sandaletter udstråler de alle afslappet munterhed og sommerlig stemning. Med feel-good-musik i højttalerne og munter snak glemmer du helt at spørge om, hvor I egentlig skal hen, men på en dag som denne er det jo alligevel turen, der tæller.

Sandaler og sandaletter til damer– på én gang smarte og casual Snart kommer I til en sø, hvor der er en bådudlejning og en hyggelig lille café. Den ene af veninderne tager straks sine romersandaler i læder af og går ud i vandet til knæene. I andre følger hurtigt efter, og snart er I i gang med en sjov vandkamp. I det dejlige vejr tørrer jeres tøj hurtigt, mens I tager en tur i en pedalbåd. Midt ude på den blanke sø får den ene af veninderne pludselig en forskrækkelse: Hun har ladet sine elskede sandaletter med korkhæl ligge på bredden. Hurtigt tramper I i pedalerne, så I kan komme hen til stedet på bredden, hvor sandaletterne stadig ligger og venter på din veninde. Som belønning for denne lille anstrengelse inviterer din veninde alle på is i den hyggelige café. En dejlig afslutning på jeres udflugt sammen.
Vis mere...
Vis mindre...