new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Pasform

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Kroppen, der føler sig godt tilpas, vælger Esprit!

Når du leder efter badetøj til kvinder, er Esprit det helt rigtige sted at søge. Vi har fremstillet badetøj i årtier, og vi er helt sikre på, at du her på vores hjemmeside finder netop den shape, det design og de trendy og komfortable modeller, der passer perfekt til din figur. Vi fremstiller badetøj af høj kvalitet og er altid et skridt foran, når det gælder mode, farver, mønstre og specielt design.

Du går aldrig galt i byen, når du vælger badetøj fra Esprit

Når du vælger badetøj fra Esprit, får du alle de valgmuligheder, du kunne ønske dig. Du kan få tilbehør, der matcher din badedragt og din bikini, du kan sammensætte delene, som du har lyst til og købe din bikinitop og -underdel i den farve og facon, du foretrækker, og sætte det hele sammen efter humør, anledning og farvevalg. Du slipper derved også for at have bikinibunde og -overdele liggende, som du ikke gider bruge, når du på vores webshop kan vælge at købe delene separat.

Mix & match hos Esprit

Du kan hos os finde de modeller, der passer allerbedst til din kropsform og matche dem med modeller i et andet farvemønster eller vælge den top, der har nøjagtig samme mønster, som dine foretrukne bikini underdel. Du behøver ikke at nøjes med et enkelt match: Køb flere underdele, der alle matcher din foretrukne top eller omvendt. Med Esprit har du mulighed for at klæde dig helt efter humør og anledning - også når det kommer til din bikini.

Tjek det store udvalg i Esprits online shop

Hvad enten du er til mini, midi eller maxi trusser, swim shorts women, til tankinien, ønsker en push up bikini eller en anden form for bikini til kvinder, finder du hos Esprit bikinibunde og -toppe, der matcher dit behov. Du kan vælge svømmebukser med print eller striber, eller vælge de der ensfarvede med den helt unikke detalje, som du har ledt efter i årevis, og som passer perfekt sammen med din yndlingstop. Du kan få hipster shorts eller underdele med en smuk mesh kant, du finder søde sløjfer og sjove bindebælter, og du kan finde overdele dertil med high neck-top, formcups, bøjle, push-up og halterneck.

Moderne kvinders bikini skal fremhæve kvindens stil og være fremstillet i hurtigtørrende materialer med stretchkomfort, og det er de hos os. Vores bikinier har bindebånd, skulderstropper eller aftagelige stropper, og du kan vælge lige præcis den model, der passer dig bedst!

Lad Esprit dække op med en samling strandtøj, der passer din figur

Du bør også tage et kig på vores mange smukke badedragter. Hos Esprit har vi i årevis vidst, at badedragten ville komme tilbage, og derfor har vi også et stort og bredt udvalg af badedragter i et væld af farver, mønstre og faconer. Vores badedragter er både trendy og festlige. Du finder badedragter med bikiniryg, med lukket ryg og med en dybt nedringet ryg, der giver dig mulighed for at få en god farve på hele ryggen, også når du bruger badedragt. Hippe kvinders badedragter er det perfekte klædningsstykke til det længe ventede poolparty, til rejsen til din drømmedestination, til haven, til stranden og til alle andre anledninger, hvor du vil iklæde dig dit sidste nye indkøb, der naturligvis fremhæver din facon, dit humør og din stil. Vent ikke for længe med at bestille din favoritbadedragt - den kan komme i brug hurtigere, end du havde forventet.

Badedragt og solbadning for gravide hos Esprit

Skal du på ferie eller på stranden, mens du også nyder den søde ventetid, kan du finde en badedragt eller en bikini, der passer din mave hos os. Find netop den badedragt eller bikini, der kan gøre ventetiden endnu sødere og give dig mulighed for at dase på stranden eller ved poolen i ventetiden.

Time to go surfing i et sexet outfit?

Hos Esprit finder du badedragter og bikinier for enhver smag, og hvad enten du skal surfe eller bade, finder du produkter til formålet. Du kan desuden shoppe alt det super lækre tilbehør som solbriller, badekåber, behagelige sweatshirts og sæsonens favoritter både online og i alle de butikker, der forhandler Esprit.

Du elsker garanteret at være iført komfort, og du kan helt selv vælge, om du vil fremhæve din talje eller skjule dine hofter, når du vælger badetøj fra Esprit. Det går legende let at fremhæve din stil med alle kvinders foretrukne badedragter, svømmebukser eller bikinier fra Esprit.

Tips til pleje af dit badetøj badetøj

  • Pas godt på dit badetøj! Sol, hav og klor slider på dit badetøj, men du kan selv gøre noget for at mindske slitagen.
  • Tag solcreme på, før du trækker i badetøjet, så du undgår at solcremen påvirker fibrene.
  • Skyl dit badetøj i koldt, klorfrit vand tilsat lidt mild sæbe, og brug aldrig hverken vaskepulver eller blegemidler.
  • Vrid ikke dit badetøj hårdt op, da det kan ødelægge de elastiske fibre.
  • For at tørre badetøjet, læg det på et håndklæde, rul håndklædet sammen, og tryk vandet ud før du hænger badetøjet til tørre.

Hvem er Esprit?

Hos Esprit har vi over 50 års erfaring med at designe og fremstille tøj til kvinder. Alle vores produkter er af en høj kvalitet, som du kan købe til aldeles rimelige priser. Du finder vores tøj og ting i forretninger i mere end 40 lande og naturligvis i mange forretninger overalt i Danmark. Det allerstørste udbud finder du dog på Esprits hjemmeside. Meget af vores tøj er fremstillet bæredygtigt, og når vi kan, anvender vi økologisk bomuld og genanvendelige materialer, og vi tager generelt et socialt ansvar - også i produktionen. Når du handler på vores online shop, sørger vi for, at dine varer er fremme hurtigst muligt og naturligvis i en klimaneutral forsendelse.

Vis mere...
Vis mindre...