new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Bælter til damer fra Esprit

Bælter er et vidunderligt accessory. De opfylder selvfølgelig deres formål og sørger for, at vores tøj sidder godt i alle situationer – men bælter til damer er meget mere end det. De fuldender vores outfit. Hvad enten det er ved at supplere vores tøj perfekt, som spændende farvekontrast eller bare som blikfang til et usædvanligt look. Enkelt og elegant i naturfarvet, glat læder, iøjnefaldende i farvet, hullet eller præget læder, i used-look eller laklook – til ethvert outfit findes det helt rigtige bælte. Og det bedste ved det – alle disse damebælter passer lige så godt til hundredvis af andre looks, der er som skabt til os.

Et damebælte, hundrede outfits: Alt, hvad vi kan lide

Det er en mild, solrig mandag morgen, hvor du iført en kort blazer, business-nederdel og et smalt, sort damebælte spændt tager af sted til kontoret. I dag starter en ny medarbejder i dit firma, og det er din opgave at sætte hende ind i arbejdet. I godt humør går du ind på din chefs kontor, hvor den nye kollega allerede venter. Iført smalle, sorte business-bukser med et bredt bælte i rålæder, hilser hun på dig med et venligt og åbent smil, og du synes straks om hende. Du glæder dig til dagens opgaver og til at lære hende nærmere at kende. I drikker en hurtig kop kaffe i det køkken, der hører til kontoret, og du præsenterer dig og fortæller lidt om afdelingerne og hvordan arbejdet normalt forløber. Så følges I ad hen til de øvrige medlemmer af teamet, så hun kan hilse på dem. Formiddagen flyver afsted, og I mærker begge hurtigt, at I har mange fælles interesser. Hun er først lige flyttet til byen og er begejstret for at høre, at du også interesserer dig for moderne design. I frokostpausen snakker I så godt med hinanden om de forskellige designere og grafiske kunstnere, at I næsten ikke lægger mærke til, hvad I spiser. På vej tilbage til kontoret fortæller du, at du i weekenden vil besøge den store designudstilling, der åbner om torsdagen i et af de store museer, og spørger, om hun har lyst til at tage med. Hun siger straks ja.

Enkelt, elegant eller opsigtsvækkende – men altid et blikfang

Ugen går hurtigt – der er meget at se til, og den nye kollega viser sig at være en virkelig god hjælp. Hun er allerede fortrolig med mange af opgaverne og klarer alt hurtigt og pålideligt. I en strikkjole i lige snit og et bredt, farvet læderbælte, går hun i godt humør frem og tilbage mellem kontorerne, har et smil til alle og er glad for alle nye udfordringer. Onsdag aften får du uventet besøg af en god veninde, som ikke har været i byen længe. Du bliver rigtig glad, da hun pludselig ringer på døren. Som altid er hun enkelt, men smart klædt i smalle bukser i bomuld med et flot bælte i præget læder til en elegant trøje i kashmir. I sætter jer ved køkkenbordet med et glas vin og fortæller hinanden seneste nyt fra de forløbne uger. Da du fortæller om din nye kollega og udstillingen i weekenden, begynder din veninde at grine: Hendes mangeårige ven er ansvarlig for udstillingerne i netop det museum. Da hun sent om aften tager afsted, lover din veninde at sørge for, at du og din kollega begge bliver sat på gæstelisten til åbningen torsdag aften. Det kunne ikke være bedre. Torsdag morgen kan du næsten ikke vente, til du kan fortælle din kollega nyheden – og hun glæder sig næsten endnu mere end du selv. Nogle af de allermest kendte kunstnere vil være til stede ved åbningen. Efter fyraften er der ikke megen tid til at klæde om til aftenens begivenhed. Du skynder dig hjem og bestemmer dig hurtigt for sorte slim jeans med et feminint bælte i glat læder og en kort blazer, og dertil high heels, der er både feminine og specielle. Lige da du kigger på uret, ringer din kollega på døren. Iført en jerseykjole med et sødt flettet bælte til smalle støvler og med et glad smil som altid, ser hun fantastisk ud. Da du lukker hoveddøren bag dig, glæder du dig allerede til aftenen – og du glæder dig over at have fundet en ny veninde.

Vis mere...
Vis mindre...