new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Modesmykker fra Esprit

Vi elsker modesmykker! Ingen andre accessories matcher aktuelle trends så godt eller giver vores outfits på stilsikker vis det lille ekstra. Modesmykker er for længst blevet mere end bare en erstatning for dyre smykker. Moderne kæder og ringe, øreringe og armbånd fås i mange forskellige styles og materialer, de er puristiske eller ekstravagante, trendy eller tidløse. Et kulørt læderarmbånd, iøjnefaldende øreringe med slebne glassten eller en elegant kæde i vintage-look – alsidige, ukomplicerede og passende til ethvert look.

Modesmykker: Al den frihed, som vi skal bruge til vores individuelle stil

Det er fredag aften, og efter en stresset arbejdsuge har du bare lyst til at komme hjem og ligge i badekarret og så gå tidligt i seng. I badeværelset lægger du dine øreringe i antik-look, dit armbånd med indfattede smykkesten og din fine kæde med matchende vedhæng i det store smykkeskrin og skal lige til at fylde vand i badekarret, da det ringer på døren. Forundret går du ud i entréen og åbner døren – og der foran dig står din bedste veninde i high heels og en smal, let skinnende kjole og med et strålende glad smil. Alt ved hende synes at stråle – de lange øreringe med glitrende sten, kjolen og hendes smil. På den ene hånd funkler en bred ring besat med mange små glassten, og i den anden hånd har hun en flaske champagne. Uden omsvøb går hun ind i lejligheden og fortæller, at hun har fået den forfremmelse, som hun har arbejdet på i et år. Badekarret må vel klare sig uden dig i dag, i stedet tager du et hurtigt brusebad, mens du overvejer, hvilket outfit du skal tage på. Skal det være slim jeans og en vandfald-top og dertil en blank ledkæde og ringen med den store, iøjnefaldende sten? Eller en raffineret sort jerseykjole med en lang metalkæde og et glamourøst armbånd af blanke metalplader?

At være trendsetter, bekende kulør og opleve nyt

Da du kommer ud fra bruseren, stadig med et håndklæde om dit våde hår, ringer det på døren igen – to andre veninder har i mellemtiden også fået nyheden og vil være med til at fejre det. Din veninde fortæller glad om, hvad der er sket i løbet af dagen, mens hun åbner champagneflasken og skænker op i fire glas. Samtidigt begynder I at diskutere, hvor I skal gå hen for at fejre det. En cocktailbar eller en smart lounge-club? En af dine veninder, helt casual i en kort denim nederdel, vintage-shirt og cardigan, ser betænkelig ud – hun er slet ikke stylet til en lang nat. Impulsivt trækker du hende med ind i soveværelset og åbner klædeskabet, de to andre følger leende og snakkende med. Mens din veninde prøver et par farvede skinny jeans og pumps, finder du en kæde med flere rækker af effektfuldt farvede perler og et matchende perlearmbånd frem fra smykkeskrinet Din anden veninde skruer højere op for musikken og tager skoene af for at danse til sin yndlingssang, så hendes lange kæde af fine ringformede led svinger vildt i luften. Halvt påklædt begynder du at danse med, og snart danser i alle fire rundt i soveværelset imellem hinanden, indtil I leende og forpustede falder hinanden i armene. Denne aften forlader du kun lejligheden en gang for at købe en flaske champagne mere – og da I alle fire tidligt om morgenen står på din altan og kigger på solopgangen, er I enige om, at det har været en hel speciel og dejlig nat.

Vis mere...
Vis mindre...