new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Tørklæder og halstørklæder til damer fra Esprit

Selv om vi ved halstørklæder straks tænker på varm uld og lange vinterlige gåture, er tørklæder og halstørklæder ikke bundet til en bestemt årstid eller en bestemt stil. Et trekantet tørklæde af blød jersey fuldender også på varmere dage vores outfit på en fin måde, et bredt silketørklæde er om sommeren lige velegnet som hovedtørklæde og løst omkring halsen. Hvad enten de er varme, elegante eller i afslappet bohème-stil, er tørklæder og halstørklæder altid superanvendelige og fuldender vores outfits på mange forskellige måder. Altid sådan som vi kan lide det – og sådan som det passer bedst til os.

Til outfits med det lille ekstra: ægte blikfang til enhver stil

Du og din bedste veninde har længe drømt om at åbne jeres egen café. På en vinterlig gåtur igennem jeres kvarter, du i dufflecoat og strikket loop-tørklæde, din veninde i dunjakke og et halstørklæde i groft strik, får I øje på et lille skilt på hjørnebutikken, der længe har stået tom. Butikken er igen til leje! Spændt kigger du ind igennem de støvede vinduer – der vil godt nok være meget, der skal gøres, men du er sikker på, at I sammen kan få det til at blive en hyggelig café. En måned senere er alle kontrakter underskrevet, og du og din veninde går fuld af energi i gang med at sætte jeres kommende café i stand. Og selvfølgelig hjælper alle venner og bekendte til. Efter to travle uger er det næsten klaret, og du belønner dig selv med en tur til en af de største marskandiserbutikker i byen: I en læderjakke i nappa og et blødt halstørklæde går du rundt imellem stole fra 50'erne og gamle plyssofaer og ser, om du kan finde noget helt specielt til caféen.

På den første varme forårsdag sætter du kronen på værket i caféen: Den store forkromede espressomaskine, som du har været så heldig at få fat i til spotpris i forbindelse med lukningen af en anden café, bliver leveret i dag. Dit lette, brede tørklæde i bomuld flagrer i den lune vind, da du spændt skynder dig hen til butikken for at lukke montøren ind. Maskinen er blevet installeret, og montøren er ved at forklare dig, hvordan det fungerer med tryk og temperatur, da din veninde kommer ind. Hun skynder sig at lægge frakken og det vævede tørklæde med fint mønster og kaster sig over espressomaskinen. Resten af dagen går med at lave en masse forskellige slags kaffe og teste bønner med forskellige ristningsgrader.

Silkeagtig og blød, transparent og luftig eller varm og vamset – tørklæder og halstørklæder til alle årstider

Lige efter den officielle åbning af jeres café bliver det varmt i vejret – og det er virkelig heldigt for jer. De små borde og bænke, som I har stillet ud foran, er næsten altid optaget. I en sommerkjole og et kulørt silketørklæde står du ved disken og rådgiver en kunde om de forskellige espresso-bønner, mens din veninde, i en tank-top og med et blankt satin-tørklæde om håret, er i færd med at skumme mælk og servere for gæsterne. Da det bliver efterår, er jeres lille café blevet en fast del af kvarteret. Stamkunderne kan lide den personlige, hyggelige atmosfære og den udsøgte kaffe. Om morgenen og i weekenderne er der nu så fyldt i caféen, at det er ved at være på tide at ansætte en medhjælper. En regnfuld, grå formiddag ankommer du til caféen, i en uldfrakke og med et blødt jerseytørklæde om halsen, for sammen med din veninde at lave en annonce til medhjælperstillingen. Iført en strikkjole og et stort trekantet tørklæde af viskose-miks møder hun dig i døren, og ved siden af hende står en ung kvinde, som smiler genert. Din veninde præsenterer jer for hinanden: Den unge kvinde, der er fransk og uddannet konditor, er for nyligt flyttet sammen med sin kæreste her i byen og søger ivrigt efter arbejde. Hun er meget opsat på at arbejde i jeres café og har allerede foreslået, at I udvider jeres udvalg med ægte franske tærter og macarons. Et fantastisk held – og strålende udsigter for det nye år.

Vis mere...
Vis mindre...