new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sølvsmykker og stålsmykker fra Esprit

Sølv og stål – tilsyneladende to absolutte modsætninger. Men elegante stålsmykker står ikke tilbage for de klassisk-feminine sølvsmykker. Begge materialer kan forarbejdes på mange måder til vidunderlige, feminine smykker. Fine øreringe, charms-kæder eller armbånd af rent sterlingsølv er meget feminine, mens en ring eller moderne creoler i stål er udtryk for en moderne, legende stil. Mangeårigt yndlingssmykke, moderne trend piece eller det helt særlige smykke med sin egen historie, massivt eller filigrant, puristisk eller fantasifuldt – vi elsker mangfoldigheden og kombinationsmulighederne med sølvsmykker og stålsmykker.

Facetrige yndlingssmykker i stål og sølv

En aften med to veninder: tre damer med hver deres stil og personlighed. Du elsker denne forskellighed, de individuelle livshistorier og erfaringer. Kun hvad maden angår, er I fuldstændig enige: Den lille italienske restaurant er jeres stamsted og en perfekt ramme om jeres regelmæssige sammenkomster. Tjeneren Paolo hilser på jer som gamle bekendte og viser jer direkte hen til jeres yndlingsbord i vindueskrogen med udsigt til den romantiske, tilgroede have. Ved stearinlys, fremragende rødvin og lækre antipasti nyder I alle tre den afslappede stemning og jeres intense snak, der kommer helt af sig selv. Din ældste veninde, som du har kendt siden folkeskoletiden, viser stolt et nyt vedhæng frem, et medaljonformet sølvsmykke, som hun har i en skinnende perlekæde om halsen. Smilende lytter du til din venindes beretning om, hvordan hun har fået charms-vedhænget af sin kæreste. Hun har altid haft en hang til romantik, fantasifuld mode og feminine smykker, altid knyttet sammen med kære og meget personlige minder. Det graverede vedhæng er et af disse smykker og passer fantastisk til hendes fine charms-armbånd og polerede sølvring med en enkelt smuk perle.

Hensunken i tanker sidder du og drejer på din fine, tofarvede stålring, mens du kigger over på din anden veninde, som du mødte i dit første job efter studiet. Hun er i enhver henseende et naturligt og ligetil menneske – et enkelt, men elegant outfit, en udpræget interesse for kultur og musik, klare meldinger snarere end romantiske kærestehistorier. I aften har hun en enkel, ensfarvet etuikjole på, som passer fantastisk til hendes meget specielle ledkæde. Håret er som altid sat løst op, og i ørene har hun et par brede, puristiske sølvcreoler, som du aldrig har set før. Pludselig bliver du revet ud af dine tanker – din veninde prikker let til dig med fingeren der prydes af en ring i poleret stål med cirkoner. Du har slet ikke hørt, at de to andre længe og ivrigt har diskuteret, hvad I skal bestille til dessert.

Strålende styling – med sølvsmykker og stålsmykker

Mens I prøver at beslutte jer, peger din veninde på din fine kæde i sterlingsølv, som du altid har på, og hvor der nu er et nyt charms-vedhæng. Leende fortæller du, hvordan du sidste gang, du var på besøg hos din søster, hjalp hende med at indfange hendes to kanariefugle, der var fløjet ud af buret, og i den forbindelse endevendte hele lejligheden. Og som tak forærede din søster dig vedhænget. Sølvvedhænget med den lille, indfattede sten, som du plejer at have i kæden, dingler nu på dit sølvarmbånd med flere rækker. Paolo kommer med tiramisu og espresso, og mens du nyder den lækre dessert, tænker du på, hvor forbløffende det er, at tre så forskellige damer kan dele så meget – selvfølgelig først og fremmest forkærligheden for god mad. Du kommer til at grine og har pludselig på fornemmelsen, at dine to veninder lige nu tænker præcis det samme som du.

Vis mere...
Vis mindre...