new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Solbriller fra Esprit

Solbriller er dels accessory og dels funktionel beskyttelse mod solen, og når det er bedst, kombineres disse to elementer på stilfuld og feminin vis. Smalle og dynamiske og perfekte til sport, elegante og feminine med store, mørke glas, moderne trendfarver eller ekstravagant retro-look, Esprit solbriller til damer passer til ethvert outfit, og der er noget for enhver smag. I dag afslappet, i morgen glamourøs – et par smarte solbriller kan man bruge hver dag, men hvorfor er det, man ikke kan undvære dem? Det store udvalg af forskellige og smarte Esprit solbriller til damer gør det let for os at skabe afveksling.

Efter en måned med massevis af deadlines og overarbejde føler du dig udmattet og helt færdig. Din søster, som kender dig bedre end nogen anden, bliver helt uventet igen din redning: Hun inviterer dig straks med på sin planlagte miniferie. Sammen med en kollega har hun bestilt en todages mountainbiketur i et kuperet skovområde, efterfulgt af to dages total afslapning på et afsides beliggende wellness-hotel. Du har ganske vist aldrig før kørt mountainbike, men at lære noget nyt er det helt rigtige lige nu: Det kan du mærke, da du fuld af forventning stiger ud af toget på den lille station og kører med shuttle-bussen til hotellet. Du kan leje en mountainbike på hotellet, og det er også her, at din bagage skal stå de næste to dage. På vej til hotellet i den skrumplende bus nyder du den smukke udsigt og det flotte, kuperede landskab. Din søster finder sine unisex solbriller med de brede stænger og sjove glas frem af tasken og smiler forventningsfuldt til dig. I bliver begge mere og mere spændte, mens din søsters kollega, som regelmæssigt kører mountainbike her, en gang imellem skubber sine smalle solbriller med let tonede glas op i panden og fortæller jer en masse om området og cykelruterne. Inden længe ankommer I til hotellet. Hurtigt kontrollerer I cyklerne, pakker alt nødvendigt til en overnatning ned i lette rygsække, og af hotelmedarbejderen får I et rutekort og en masse gode tips med på vejen. I leggings, shirt og funktionel jakke, sporty solbriller med ekstremt højt UV-filter på næsen, tramper du i pedalerne og følger efter din søsters kollega på det første stejle stykke. Med sin erfaring om ruten og sin venlige, afslappede facon bliver hun hurtigt anføreren i jeres lille gruppe. Iført shorts og softshell-jakke og et par dynamiske solbriller i brudsikker plast kører hun skiftevis foran og ved siden af jer og giver gode råd til, hvordan I kan fordele kræfterne bedre og klare de krævende strækninger.

Smarte sportsbriller eller iøjnefaldende retro-stel: Esprit solbriller til enhver lejlighed

Da det er ved at blive mørkt, når I frem til hytten, hvor I skal overnatte. Om aftenen ligger du i din seng og er glad og tilfreds og for første gang i ugevis fuldstændig afslappet og i balance. Næste dag kører I tilbage til hotellet ad en anden rute, der fører jer ud på smalle skovstier og markveje. Du og din søster og hendes kollega udgør et perfekt team: I har den samme form for humor og mange af de samme interesser, og så kan I alle klare en hård cykeltur. Ved frokosttid finder I en hyggelig plet, hvor I kan spise jeres medbragte brød og ost, og sent på eftermiddagen kører I trætte og glade ind i hotellets brede indkørsel. Nu er der bare ren afslapning på programmet: Sove længe, gå i sauna, svømme i poolen, få massage og dovne. Sammen med din nye veninde tilbringer du hele eftermiddagen i en liggestol på hotellets solterrasse, drikker eksotiske frugt-smoothies og nyder ingenting at lave. Du døser lidt, med et par feminine, sorte solbriller i retro-look på næsen, mens din veninde har skubbet sine smarte pilotbriller op i panden og bladrer i tidsskrifter og beundrer indimellem den smukke natur. De to dage går alt for hurtigt. Lidt vedmodige stiger I af hotelbussen på banegården og slentrer lidt rundt i den lille by. Din søster, der med et par elegante, firkantede solbriller er klar til byen igen, opdager en lille butik med træskærerarbejde og kunsthåndværk. Inde i butikken finder I en smuk, håndlavet skål af poleret valnøddetræ, som I vil forære jeres forældre – på den måde får hele familien noget ud af disse fire fantastiske dage.

Vis mere...
Vis mindre...