new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Størrelse

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Strømper og benvarmere fra Esprit

Strømper og benvarmere er halvt basic, halvt fashion accessory. Vi mærker næsten ikke, at vi har dem på, de er som en ekstra hud - og de er en spændende kontrast eller et fint supplement til vores outfit. Damesokker, strømper og benvarmere kan være meget diskrete – men det behøver de ikke at være. Klassiske knæstrømper, overknees i trendfarver eller fine benvarmere i strik giver vores look et personligt touch og er samtidigt superfunktionelle. Hvad skal du tage på i dag? Kun et er sikkert: Strømper og benvarmere er uundværlige for vores personlige yndlings-style.

Wellness til fødderne, style til dit outfit – strømper kan begge dele

Du læner dig afslappet tilbage i sædet, mens grønne marker og træer glider forbi togvinduet, og du strækker benene i brune overknees med angora og ankle-booties. Det har været en lang uge med mange møder, men på den behagelige, rolige tur og det smukke landskab, der glider forbi, glæder du dig mere og mere til weekenden, der ligger foran dig. En yoga-workshop sammen med din bedste veninde, på et skovhotel midt i det grønne – det er nøjagtigt den pause, du trænger til. Din veninde er allerede kommet og viser dig straks den lille, hyggelige hotellejlighed. Den hyggelige kaminild giver lounge-området et varmt skær. I sin fløjlsnederdel og sjove knæstrømper med norsk mønster, sætter hun sig i skrædderstilling i den store sofa lige foran pejsen og begynder at fortælle om sine oplevelser i ugen, der er gået. Ingen fjernsyn, ingen musik, ingen DVD'er – og alligevel flyver aftenen af sted med snak og latter og pejsens stille knitren i baggrunden. Selv om det bliver sent, vågner du udhvilet og fuld af energi næste morgen. Allerede før morgenmaden er der en introduktionstime. I det enkle, lyse træningslokale hilser du på yogalæreren og de andre deltagere. I leggings, top og sporty sneakerssokker lægger du dig på knæ på yogamåtten ved siden af din veninde, koncentrerer dig om dit åndedræt og de rolige, flydende og overraskende anstrengende øvelser. Læreren ledsager alle bevægelser med blød og rolig stemme. Svedig, men helt afbalanceret nyder du den korte afkølings- og afspændingsfase, før du tager dine strikkede benvarmere på og sammen med din veninde tager af sted for at få morgenmad. Formiddagen går med en lang, intensiv yoga-blok, og efter en kort frokost har I begge lyst til at gå en tur i den smukke skov. I solide biker-boots, strømpebukser i fint strik, denim nederdel og uldfrakke, går du ad de smalle skovstier, hopper over vandpytter og ser på lang afstand tre rådyr, som tilsyneladende helt lydløst springer tværs over en lysning.

Benvarmere og armvarmere – et feel-good-accessory, som nemt følger enhver trend

Efter en yoga-time mere og et langt ophold i saunaen klarer I lige akkurat at skåle på weekenden, mens I spiser aftensmad – så falder I trætte om på sengen i lejligheden. Under øvelserne søndag morgen mærker du, at dine bevægelser allerede er mere flydende og dit åndedræt mere regelmæssigt end den foregående dag. I shorts og fine rib-sokker strækker du armene og benene og prøver at koncentrere dig fuldt og helt om din krop. En lang morgenmad, vidunderlig massage og en sidste yoga-blok, så siger I farvel til alle, og så er weekenden allerede forbi. Arm i arm går du og din veninde den sidste tur til banegården, hvor din bagage allerede står. Afslappet stylet i lyse chinos, en top i bomuld og bløde, strikkede armvarmere stiger du på toget. Din veninde, i leggings, bekvemme jersey-benvarmere og en oversized trøje, sætter sig ved siden af dig. I tænker tilbage på jeres oplevelser i de sidste par dage. I er helt enige om en ting: Sådan et pusterum skal I helt bestemt have igen – men nu glæder du dig i første omgang til den kommende arbejdsuge.

Vis mere...
Vis mindre...