new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Mærke

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Dametasker fra Esprit

Dametasker er uundværlige. Vi har dem med overalt, og de er udtryk for perfekt og feminin funktionalitet. Hvad enten det er den klassiske skuldertaske, den flotte city-bag eller den glamourøse clutch - med en taske kan vi komplettere ethvert tænkeligt outfit med et perfekt tilbehør og samtidigt have alt med os, som vi skal bruge i løbet af dagen. Hvem siger, at vi kun tænker på udseendet? Damer tænker praktisk – og altid på den mest stilfulde måde.

Håndtasker til damer: vidunderligt tilbehør og uunværlig ledsager

Så snart du lukker døren til kontoret bag dig fredag aften, er den der – følelsen af frihed, af to lange, vidunderlige dage, der venter på at blive fyldt med alt det, du har lyst til. Nu er det weekend – nu er det dig, der bestemmer. Lørdag morgen bliver du vækket af sollyset, der strømmer ind ad dit soveværelsesvindue. Mens du stadig ligger i sengen og smådøser, begynder du at lægge planer for dagen. Første plan: Køleskabet skal fyldes op! Et hurtigt brusebad, så begiver du dig af sted til det lille marked lige rundt om hjørnet. Den flotte sorte city-bag, som du hver dag har med på kontoret, bliver hjemme i dag. En rummelig kanvasshopper med farvet print passer bedre til dit indkøbshumør lørdag morgen. Du kigger, dufter og prøver og lader dig inspirere af den farverige, friske mangfoldighed i boderne på markedet. Du kommer hjem belæsset med gode grøntsager og frugt, frisk fisk og byens bedste brød. Nu er det et must med en sen morgenmad for at fylde energireserverne op: Helt spontant har du aftalt at mødes med en arbejdskollega i fitnesscenteret. Dit sportsudstyr og alt det nødvendige lægger du i en sporty travel-bag eller en stor posetaske med rem, der gør det nemt at have den over skulderen. To timers intensiv yoga-træning, du kan mærke alle muskler, lader roen falde på dig og står så fuldstændigt udmattet, men helt i balance med dig selv under bruseren. Nu er det tid til en velfortjent pause på sofaen. Sent om eftermiddagen slentrer du gennem byen med din bedste veninde på udkig efter en gave til det housewarmingparty, I er inviteret til om aftenen. Din lækre skuldertaske af blødt naturlæder er bekvem at have med, og der er rigelig med plads til dine indkøb og et røverkøb. I følger med strømmen i gaderne, og tiden flyver af sted, mens I snakker og slentrer. Det er på høje tid at komme i gang med aften-stylingen: Alle nødvendige småting ligger sikkert i en smart lille clutch – med den lette bagage må aftenen gerne blive lang.

Alsidige som vores outfits, individuelle som vores personlighed – tasker til damer gør os komplette

Søndagen begynder du roligt, med masser af kaffe, stille musik og en stor frugtsalat. I dag har du endelig tid til at besøge den fotoudstilling, som du længe har været interesseret i. Du har din store hobo-bag af rålæder med, den har i årevis været en af dine absolutte favoritter. Du går stille gennem udstillingslokalerne, lader dig inspirere af de store sort-hvid-billeder og kommer til at dagdrømme. Hvor kunne den næste ferie gå hen? New York? En uberørt ø? En andalusisk fiskerlandsby? Søndag er familietid: Du mødes med din storesøster på en hyggelig lille café for at udveksle nyt fra ugen. En lille skuldertaske med fine detaljer passer perfekt til dit afslappede weekend-outfit og har også plads til den skjorte, som du lånte for flere måneder siden. Der er alt for meget at fortælle – som altid med din søster er snakken højlydt og vil ingen ende tage. Og næsten før du er hjemme, er du allerede på vej igen for at samle nye erfaringer: Du skal danse tango for første gang. Du bærer en lille clutch-bag med kroko-præg til din sorte højslidsede dansekjole, elegant og stilfuld som de vidunderlige dansetrin. Sent om aftenen, allerede halvt i søvne, lader du weekenden passere revy. Kun fem dage til næste weekend, fuld af sjov, fuld af idéer, fuld af muligheder. Udnyt hver eneste – med tasker til damer fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...