new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Punge fra Esprit

Punge til damer har næsten den samme status som tasker - de er meget mere end fashion-accessories. Vores punge skal være praktiske og rummelige. De skal passe til vores outfit og vores personlige stil, men først og fremmest skal de være smukke at se på. En klassisk læderpung, som får et individuelt præg med lette brugsspor, eller en smart clutch, hvor der også er plads til alt det andet, vi har brug for til aftenen: Vi har brug for punge, der passer til os - uanset hvor vi skal hen.

Trofast ledsager hver dag og samtidigt et vigtigt mode-accessory

Din mobil ringer i samme øjeblik, hvor du belæsset med weekendindkøb kommer hjem fra kontoret., Du stiller de propfyldte poser, din taske og din store pung af præget læder fra dig på bordet og ser straks, at det er din bedste veninde, der ringer. Hun har forskellige arbejdsopgaver i København i næste uge og vil gerne komme allerede i weekenden for at være sammen med dig. Det er en dejlig overraskelse - I har kendt hinanden siden folkeskolen og har holdt kontakten også efter at hun er flyttet fra byen. Næste morgen venter du utålmodigt på banegården. Din veninde er den første, der stiger af toget. Du løber hende i møde og vinker til hende med din zipper-pung, og så omfavner I hinanden. I mærker straks den gamle fortrolighed, ler og snakker i munden på hinanden, mens I går tilbage til din lejlighed. Det siger sig selv, at din veninde overnatter hos dig i weekenden og først checker ind på sit hotel om mandagen. I bliver ikke længe i lejligheden - din veninde lægger sine ting i gæsteværelset og så er I på vej til din helt personlige sightseeing-tur i byen. I går en lang tur på Christianshavn og bevæger jer så i ro og mag ind mod byen, forbi teateret og videre mod Nyhavn. Imens snakker I uafbrudt - der er så meget at fortælle. I Nyhavn insisterer din veninde på at smage fiskespecialiteterne. Hun roder i sin pigede clip-pung efter småpenge, forsvinder og kommer stolt tilbage med to fiskesandwich. I den friske blæst tager I en lille pause, før I går videre for at udforske området og de mange små gader.

Den perfekte blanding af funktionalitet og feminin stil - punge til kvinder

Din veninde er begejstret over den farverige, livlige stemning i kvarteret. Hun kigger ind i små, smarte modebutikker, pladeforretninger og marskandiserbutikker, indtil en charmerende, lille iscafé fanger hendes opmærksomhed. Du ved af erfaring, at man får byens bedste is i denne lille café. Mens din veninde bestiller kaffe, stiller du dig i kø for at købe is og tager din sorte pung i læder-look frem. Hver med en isvaffel og en cremet cappuccino sidder I i den lille café og nyder den himmelske is, der langsomt smelter, og I føler jer næsten som børn igen. Som det sidste på jeres tur vil du vise din veninde en fin, lille park, du har opdaget den anden dag. I er lige kommet ind i den, da din søster ringer. Hun er blevet syg og spørger, om du eventuelt kan bruge to billetter til den nye musical i aften. Sikke et spørgsmål - I tager straks af sted for at hente billetterne hjemme hos hende. Derefter skynder I jer tilbage til din lejlighed for at tage brusebad og klæde om. Denne uventede tur i byen er perfekt til en pigeaften som i gamle dage. Begge i kjole og high heels, du med en elegant clutch-pung, din veninde med en speciel, præget pung i læder-look, er I klar til at tage af sted. Musicalen er fantastisk - I sidder på en af de forreste rækker og bliver straks betaget af den medrivende musik og dansene. Jeres aften slutter med en drink i en smart og populær bar på tagterassen ef et højhus ved havnen. I nyder den fantastiske udsigt ud over byen og havnen og silhuetterne af de store kraner. I dag har I oplevet nok til at fylde en hel uge - og dagen i morgen bliver endnu bedre.

Vis mere...
Vis mindre...