new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi bruger cookies for at forbedre din shoppingoplevelse. Når du surfer videre på vores websted, accepterer du vores politik for cookies. Læs videre

Filtrering og sortering

Farver

Sorter

Visning:
Produktvisning uden model
  • VERDENS STØRSTE ESPRIT-UDVALG
  • Forsendelse for kun 9,99 kr.
  • KØB PÅ REGNING
  • GRATIS RETURNERING
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Ure til damer fra Esprit

Helt præcise, smarte og pålidelige hver eneste dag: Ure til damer er et dagligdags og alligevel helt særligt smykke, som vi aldrig bliver trætte af at se på. De er med os overalt, er diskrete og altid ved hånden og supplerer vores outfit og vores helt personlige stil perfekt. Dameure fra Esprit er et stykke individualitet: Klassisk eller elegant, sporty eller ekstravagant, stålur i lysende farver med plastrem, stilfuld kronograf eller et ur med en smart viklet rem - det er dig, der bestemmer hvad der passer til dig. Vælg et ur, der passer perfekt til dit liv - vælg et dameur fra Esprit.

Masser af facetter, feminint og fremragende: Vores ure følger os i mange år.

Den årlige, store familiefest står for døren. I er sammen i to dage for at udveksle nyt og tilbringe tid med hinanden. Lidt efter lidt kommer de alle, alene eller med deres partner og børn, indtil hele huset genlyder af snak, løb og latter. Du deler værelse med din lillesøster - ligesom i gamle dage. Som hvert år tilhører den første aften kvinderne i familien. Du sidder sammen med din mor, din tante, kusinerne og din bedstemor og udveksler nyheder og svælger i minder. Du bliver igen bevidst om, at I alle har helt forskellige egenskaber og jeres egen stil og jeres helt egen vej igennem livet. Din mor er især i de senere år mere og mere blevet din veninde og fortrolig. Det enkle og samtidigt moderne dameur med en ægte diamant på hendes arm er en gave fra din far til deres sidste bryllupsdag. Den enkle form med lige linjer udstråler naturlig, feminin elegance og et anstrøg af luksus - den mest passende af alle gaver og et vidunderligt blivende minde. Din lillesøster er din nærmeste fortrolig, ligegyldigt hvor forskellige I er. Hun lever i nuet, rejser som event manager i hele Europa, og hendes store passion er faldskærmsudspring og asiatisk kampsport. Hendes hvide stålur med plastrem kombinerer sporty chic og uhøjtidelig kvindelighed: Afslappet stil til hverdag og samtidigt flot til de særlige øjeblikke.

Ure til damer – funktionelle tidsmålere og stilfulde smykker i ét

Din kusine elsker at vise sig frem. Som indehaver af et anerkendt kunstgalleri er hun moderne, udadvendt og lægger stor vægt på en passende stil. Hun elsker de særlige, flotte ting som det glamourøse smykkeur, som hun har på til særlige lejligheder som denne. Med den brede, smukt forsirede armring og den smalle urskive er det den perfekte blanding af et ur og et smykke – og passer perfekt til et elegant aften-outfit. Din tante er en glad natur med et ægte organisationstalent. Fire børn, to hunde og forskellige hobbyer, og så skriver hun også lige en klumme og to modeblogs. Hendes afslappede, naturlige stil har altid noget særligt over sig, nøjagtigt som den klassiske kronograf med zirkonia i lys guldfarve. Et vidunderligt dameur, på den ene side robust og holdbart, på den anden side flot og sart-feminint, og lige så alsidigt som din tante selv. Ure til damer er ikke lavet til kompromisser. Du bestemmer selv, hvilken vej du vil gå – vær fri til at være dig selv, også når du vælger ur. Alsidigt som dit liv, med mange facetter som din personlighed, flot og feminint – det er dameure fra Esprit.

Vis mere...
Vis mindre...