Afspil

Må vi præsentere: Delfinen Joy er det nyeste medlem i ESPRIT-familien og er det perfekte billede på vores positive indstilling. Hvorfor en delfin? Delfiner er sjove og intuitive, man forbinder dem med venlighed og intelligens, de er legesyge og ikke til at stå for, og så får de et smil frem på alles læber. For at sige det på en anden måde: Det er virkelig svært at holde fast i det dårlige humør, når der er en delfin i nærheden. Især, hvis den hedder Joy!

Joy har sin første stilfulde optræden i vores aktuelle Dolphin Tennis Club Capsule-kollektion, der giver tennisklassikere som poloskjorter, plissenederdele og kjoler et løft, og som er fyldt med lysende farver som azalearosa, strålende orange og glade grønne nuancer. Uanset om du spiller tennis eller ej - denne tilbagelænede sporty kollektion vil hver dag minde dig om at starte dagen ubesværet og med masser af kreativitet. Dolphin Tennis Club-kollektionen fås kun online.

EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING


Fremover vil du regelmæssigt kunne se Joy på diskrete logoer eller badges - som tegn på vores påskønnelse af mennesker og natur. Joy er en god motivation for vores varemærke til at fortsætte vores vej hen imod mere miljøvenlighed og bæredygtighed. Designet er nemlig inspireret af den lyserøde delfin, som holder til i farvandet ud for Hong Kong, og som har været næsten forsvundet; efter at forureningen er gået kraftigt tilbage er den nu langt om længe ved at vende tilbage. Stay tuned for more!