Kontorlooks

Find dine “office-essentials”

Vores nye efterårslook til kontoret forener klassisk, coolness og komfort. Vide blazere i overstørrelse, det traditionelt tjekkede og den perfekte hvide skjortebluse - med tidløse essentials i moderne opgradering vender elegance og stil tilbage på kontoret.

New Business

Tone-i-tone til næste opkald: Feminine midikjoler med blomsterprint i harmoniske efterårsfarver giver et fashionboost mellem formiddagsmøde og fyraftensdrink. Top stylingpartner, når du skal på kontoret: trenchcoaten.

Afslappet skræddersyet

Vide silhuetter i overstørrelse i nye efterårsfarver mellem caramel og nougat står for det afslappede skrædderlook i denne sæson. Smart, lag-på-lag med hvide skjorter og dit yndlingssmykke - så afslappede har jakkesæt aldrig været.

Work-life-balance

Kom ind i komfortzonen. Med afslappede chinos, behagelige jersey-blazere og smarte retrosneakers bliver arbejdet ved skrivebordet særligt komfortabelt. Med elegante stoffer med stræk føler du dig godt tilpas hele arbejdsdagen igennem.

Team trend

Nyheder på dagsordenen: Feel-good-looks med plissenederdele og elegante bluser og blazere. Loafers i lak med sporty såler giver det feminine stil en smart retro-detalje.